Ahojte, dnes som bola na odber krvi, prišli mi výsledky 1885 IU/L. Sviatky mi meškajú 11 deň, som cca 24dpo. Sú výsledky v poriadku? Aké ste mali vy? O dva dni chcem testy zopakovať.
A na co testovať? Véd tu máš jasne potvrdenie, že si cca v 6tt.
@horalka1986 som z toho trochu jeleň, myslela som že 5tt + nejaký deň dva, čo by teda aj sedelo aj podľa ms. Zaskočila ma tá vrchná hodnota 7138
Prečo tá zaskočila? Zdá sa ti že máš nízke ? Ja som si to tiež myslela, mala som pri nižšej hranici a všetko bolo ok. Maly má 9 mes
Kazdopadne, ak by nieco nebolo v poriadku, tak si myslim, ze by ta bol na to gynekolog alebo teda gynekologicka upozornila
@darina746 bola som na odber v laboratóriu nakoľko môj gyn ma objednal až pred vianocami 🙄 musím mesiac čakať a keďže som už raz potratila tak mám obavy 😞
ak si 24DPO , co je 3,5t + asi 2t pred ovu, to mas dokopy 5,5tt. cize si v neukoncenom 6tt.
v 6tt su hodnoty zaokruhlene medzi 160-32000 ty mas skoro 1900, cize si v rozmedzi. a este je otazne, ako sa to berie, ci to neberu,a ko ukonceny tt a ci neplatiapre teba tie nizsie hodnoty.
podla man je vsetko oK.
@majamat bože dúfam že to bude v poriadku 🙏 po viac ako 2r 🙏 už som ani nedúfala.
no vyzera to dobre, drzim palce.
Veľmi ti držím palce, aby bolo všetko okej a vyšlo to ❤
Podávam hlásenie 😀 tak vyzerá to na 5tt + 6 dní a na sone bol vidieť gestacny vak a zltkove teleso alebo ako sa tomu hovorí 😀 nález je vraj v poriadku na to akú dobu by som mala byť tehotná. O 12 dní sa ukáže či sa vyvinie plod a naskočí srdce 🙏
Tak 5+6 je 6 tt a zajtra začínaš 7tt.
Hodnoty sú v poriadku. Je to rozmedzie od do...čiže tvoja hodnota je v poriadku
Držím palce
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.