Sú to príznaky, že môžem byť tehotná?

sandra224
8. júl 2022

Ahojte , robila som si dva testy boli negatívne je možné že by testy tehotenstvo neukázali....popravde nemyslela som nato no menzes mi mešká už viac ako mesiac ...býva mi zle
..a čo má minule prekvapilo ja čo milujem rezne som ho nezjedla ...a iba ma naplo ....celkovo keď si naň pomyslím ma napína....je pravda ze som kus rozcitlivena dokáže ma rozplakať aj to ze priateľ niečo nespraví tak ako ja v tu chvíľu chcem ....

martinka13
8. júl 2022

Smer lekár. Tu Ti nik 100%-tnú odpoveď nedá. .Podľa mňa by Ti ale test už pozitivitu ukázal.

koniarova
8. júl 2022

Nie si tehotná. Mesiac meškania, by to určite na teste ukázal.

zuzanazu85
8. júl 2022

Chcela som to isté povedať . Ak mesiac mešká a testy negatívne,tam bude iný problém 🥺. Utekaj na gyndu .

adka176
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sandra224
autor
8. júl 2022

@adka176 áno ale počula som že testy nemusia byť zodpovedne a nemusia ukázať

eni46
8. júl 2022

@sandra224 meškanie menštruácie neznamená vždy tehotenstvo to môže byť aj vážny zdravotný problém. Už dávno ste mali ísť na gynekológiu

domka222
8. júl 2022

@sandra224 no neviem. U mňa testy vždy pozitívne len vtedy keď som naozaj tehotná bola. Ak máš "príznaky", teda považuješ to za príznaky, tak test by mal byť tiež pozitívny. Odpoveď ti dá zrejme len lekár

christinka1
9. júl 2022

@sandra224 mne meškali 2 mesiace a tehotná som nebola... Keď si mala negatívne testy pri takom meškaní tak tehotná niesi určite

111jozefina111
9. júl 2022

@sandra224 mozno mas PCO.... Choroba u zien 21. storocia.

ogtagon
17. dec 2023

@domka222 Dobrý deň chcem sa opýtať mešká mi menstruacia zajtra to buďe 4 tizdne robila som si test pred 2 týždňami a bola tam slabá čiarka a vidno ju bolo len na svetle poprosím radu ak by ste boli taký dobrý je tam možnosť byt tehotná?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre