Sú to len rozhádzané hormóny?

6. apr 2023

Čaute...doma mám 5mesacne babo. Menštruáciu mávam už hneď po skončení šestonedelia i napriek tomu,že je babo plnekojene. Minulý mesiac sme skúšali, ci sa nepodari,ďalšie babo, nech je co najmenší vekový rozdiel. Teraz mi menštruácia meska tyzden, test som si robila poobede a negativ. Asi to budú len rozhádzané hormóny ešte po porode, však? Tu si asi nadeje robiť je zbytočné aj kupovať o pár dní ďalší test. Asi len čakať kým príde mrcha.
Šanca, ze po tyzdni mi test neukázal pozitívny výsledok a bola by som tehotna je asi úplne minimálny,nie?
Len ma zaujíma Vás názor. Vdaka a príjemné veľkonočné sviatky 🥚🐣🐥🪺

janetinka27
7. apr 2023

Ahoj, zavisi od toho, ci a kedy bola ovulacia. Cykly po sestonedeli si mala pravidelne?

ls56
7. apr 2023

Počkala by som tyždeň a spravila si test znova. Predsa len,keď kojiš mohla si mať posunuty cyklus,aj ovulaciu atď. Tak uvidiš 🙂

luciah187
7. apr 2023

Presne co pise janetinka, tie predosle cykly si mala pravidelne? Lebo ak vsetky ano, nemali by to byt hormony si myslim.

autor
7. apr 2023

Meškala mi par dni...ale teraz je to už dlho..tak čakám kým príde...uvidím, iné mi nezostáva asi

luciah187
7. apr 2023

Tak chvilu pockaj, skus znova test a ak negativny, treba asi na gyndu

autor
7. apr 2023

@luciah187 myslíš,že nemám to nechať tak ak nepríde? Nieje to ešte normálne ak vynechá keď kojim?

luciah187
7. apr 2023

To ja veru s urcitostou neviem, mne ked po kojeni raz nabehli, tak nevynechali. Aspon by som sa spytala. Ale mozno maju baby ine skusenosti. Ale pride mi, ze ked uz raz nabehne, malo by to chodit pravidelne.

jankak055
7. apr 2023

Test sa robi najlepsie z ranneho mocu. V nom sa nachadza najvyssia koncentracia beta hcg hormonu...

autor
7. apr 2023

@jankak055 áno, to viem..skúsim ešte raz zajtra a uvidim

autor
7. apr 2023

@luciah187 skusim sa jej spýtať. Po sviatkoch ak nepríde menštruácia, tak jej zavolám

autor
8. apr 2023

Negativ, takže to budú ešte asi hormony po porode👌

luciah187
8. apr 2023

Je to tien na lavej strane?

autor
8. apr 2023

@luciah187 áno, len tien, nič tam nieje...počkám asi a keď tak pôjdem doktorke asi..co iné 😁 ale ďakujem za rady

luciah187
8. apr 2023

Jasne tak sa spytaj, za opytanie nic nedas

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre