Dobrý deň s priateľom sa snažíme o bábo , MS som mala dostať 6.6. Test som si robila včera ráno a pásikový na večer
Vidíte tam niečo ? Ďakujem
ahoj, čiarky tam sú... neboj sa, aj tak si tým nepomôžeš. skús sa tešiť z toho že zatiaľ je to ok 🙂 a objednaj sa k dokimu 😉
@jakand3 aj ja tam cosi vidim, drzim velmi palce, aby druha ciarka bola coraz silnejsia 🙂
ja ich tam tiez vidi. ako mozno by som este pockala a pretestovala sa po par dnoch znova a tam by sa mali tie druhe ciarky ukazat uz omnoho tmavsie
@marianna235 vyzera to pozitivne 🙂 uz len nech sa to udrzi a ciarka silnie 🙂
@marianna235 Gratulujem❤
@marianna235 tiez som bola sklamaná pri otehotneni, ze ma prsia bolia, myslela som, že príde menzes ako vzdy.. ale nie.. prsia bolia doteraz, siesty mesiac tehotenstva
@marianna235 veľmi pekne ďakujem snáď to tak je 😊 prsia aj mna bolia a brucho ako keby mám dostať MS od nedele , ale zatial nič , bude to dva týždne čo mi MS mešká . Ešte počkám pár dni a spravím znova ..presne tak človek sa hneď poteší a potom sa boji sklamania , môj priateľ sa už vytešoval že vidí dve čiarky tak bodaj by mal pravdu 😂
@marianna235 nie vôbec takto nezvykne
@marianna235 ja dnes ráno
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Áno vidím už len nech krásne tmavne držím päste