Sú tieto testy podľa vás pozitívne?

lianamstva
26. sep 2020

Prajem si aby som Nebola tehotná. Ms som mala 2 mesiace a tento mi meska uz 7 dni. Nemam ziadne priznaky ani nic ale vzdy som mavala pravidelnu ms. Beriem antidepresiva ktore vraj mozu zmenit ms. Nikdy vsak sa toto nestalo.

stela1996
26. sep 2020

odporucam test CLEAR BLUE ten je 1000000000%

pukanec123
26. sep 2020

@lianamstva veď testy sú úplne negatívne. Nehnevajte sa na mna, ale keď si prajete aby ste neboli tehotena, tak sa v prvom rade treba chrániť tak aby k takejto situácii nemuseli prísť...

lianamstva
autor
26. sep 2020

@pukanec123 Preto si to tak neprajem lebo išlo o znásilnenie tak prosím vás.

klarissa25
26. sep 2020

Ved testy su negativne... Stačil by jeden a nie 5 🤦‍♀️😉

sardinka32
26. sep 2020

Meska Ti 7 dni, ak by si bola tehotna, tak by si tam mala uz poriadnu tehotensku kolajnicu. Nie, nie su pozitivne.

akinom0077
26. sep 2020

@lianamstva Ja neverim vlastnym ociam a otazke.... preboha ziveho tie testy su z cista jasna negativne...

pukanec123
26. sep 2020

@lianamstva aha tak to sa ospravedlňujem, ale nebojte sa nič, testy sú úplne negatívne, skôr len stres vplýva na cyklus

lia_nka
26. sep 2020

Po prvé testy nejsu ani z ďaleka pozitívne ms ti mešká 7 dni to už by musel test prasknúť od koľajníc po druhé píše toto nejaké 15-16 ročne dievča a keď nechceš dieťa tak sa treba chrániť alebo zobrať zodpovednosť za to že si blbá za tretie keby ide o znásilnenie tak tu nepíšeš na modrom konikovi a nerobíš si 100 testov ale utekáš na políciu čušiš doma a podľa mna by si to povedala rodičom čo si myslím že by ste išli na gyndu takze prestaň klamať a nie testy sú negatívne ty nejsi tehotná a nabudúce buď antikoncepcia ak nerada pchaš do seba lieky tak kondomy!

luci_ba
26. sep 2020

@lianamstva všetky su negativne. Vela dokáže ovlyvnit hlava.. Ak veľmi tuzis aby prisiel menzes, tak možno práve tým stresom to oddalujes..

viikkki
26. sep 2020

Je mi ľúto co sa ti stalo 😞testy máš jasne negatívny ak by si bola tehotná už sú pozitívne a druha vec ak ti mešká týždeň išla by som ku gynekologicke mohol ta niečím nakaziť 🙄😕a môže mať na tom podiel aj stres hlava veľa urobi, skus sa ukludnit aj keď to je ťažké

lianamstva
autor
26. sep 2020

@lia_nka Išlo. Polícia to rieši a na vyšetrenie idem o pár dní. Mám 19 tak sa prestaň láskavo navážať do niekoho kto potrebuje pomoc.

kamatopo
26. sep 2020

Ak si to nahlásila a bola si na vyšetrení po znásilnení ,oni ti nedali niečo proti počatiu. ???

annamarin
26. sep 2020

@lia_nka Nechápem ako môžu byť ľudia takíto nepríjemní ako ty. Sklamem ta moja milá, ale nevieš všetko na tomto svete a autorka nemusela napísať hneď všetky detaily. A aj keby klamala, tak ti to stale nedáva právo sa do nej navážať.

lianamstva
autor
26. sep 2020

@annamarin Ďakujem strašne. Hľadám pomoc na tejto stranke lebo je to nieco co sa neda hned riesit s blizkymi a nieto este ked sa to stalo s niekym proti komu nic nezmozete pomaly. A aj keby to pise 15 rocne decko a vymyslalo nic nestoji byt mily. Dakujem ze sa ma zastavas lebo nevladzem uprimne to riesit s nikym

llllllk
27. sep 2020

@lianamstva ahoj, bezne nekomentujem ziadne prispevky na internete. Len ti chcem povedat, ze uplne rozumiem tomu preco sa tak velmi potrebujes uistit, ze niesi tehotna v takejto situacii aj ked niekto kto nezazije taku hroznu traumu to nepochopi a vysmeje človeka ktory sa sprava pre neho nelogicky, ked vidi jasne ze testy su negativne. Takym ludom zbytocne nevysvetluj, radsej sa zameraj na seba 🙂To pochopi len clovek ktory si prejde sam nejakou traumou. Len by som ti rada poradila aby si sa u svojej lekarky skusila informovat o EMDR terapii, ktora vie byt velmi prospesna prave v takychto pripadoch. Ja sama tou terapiou prechadam, kvoli inej tazkej traumatizujucej skusenosti a mozem naozaj odporucit. Prajem vela zdravia a aby si vsetko prekonala. Pekny den

lucialupla
27. sep 2020

@klarissa25 nestacil

lianamstva
autor
27. sep 2020

@lucialupla Ako to myslis?

robin30
27. sep 2020

@lianamstva zlaticko tretiu temu sem davat naozaj nemusis tehotna nie si a ak ti lieky nepomahaju zmen ich ocividne je to treba

lucialupla
27. sep 2020

@lianamstva "nestacil" bolo k inemu komentaru ze stacil by jeden negativny test.
Tak jeden nieje vzdy istota. Viac je vzdy lepsie. Aj ked lekar je 100%

jaruska1992
27. sep 2020

@lia_nka 😳 Znásilniť ju mohli aj pred mesiacom.. apropo, kto ste, aby ste súdila? Ten komentár je pekný hnus teda..

bobo102
27. sep 2020

to nemyslite vazne tu otazku. ked ste si robili test, preco ste si nepozreli na nom co vas vysledok znamena??? je to tam napisane... neverim a zasnem nad takouto hlupostou. citajte pribalovy letak a nepytajte sa tu somariny!!!!

lia_nka
27. sep 2020

@jaruska1992 nikdy nikoho nesúdim ale tato téma mi jednoducho príde vymyslená bežne sa do nikoho neobujem ale niekto napíše že je znásilnený vy si tu už zastávate ale keby sa to opýta baba ktorá sa snaží o dieťatko tak ju tu zhodite 😊 proste mi to príde ako vymysel a viacej sa nevyjadrujem ☺️

lianamstva
autor
27. sep 2020

@bobo102 Ide o to ze som paranoidna a bojim sa ci tam neni vidno dalsiu ciarku alebo ci su tie testy istota

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre