Ahojte, mám na vás otázku ... robila som si testy a prvé mi vyšli relatívne pozitívne samozrejme druhá čiarka na prvých dvoch testoch nebola hneď až taká silná a následne som si robila iné a tie mi nevyšli vôbec pozitívne... mám 4 dni pred začiatkom menštruácie mohla som počkať ale nedalo mi to... prosím čo si o tom myslíte ? Je možné že by mi prvé dva testy ukázali zlý výsledok ? Ďakujem 🙂
Su pozitivne, zbytocne budes robit ďalší. Skus po vikende
Pockaj par dni
Ja vidím čiarky na všetkých, gratulujem 👏
@spetka358 ahoj. Budeš mať PODLA MNA biochdmicke tehotenstvo. Dieťa sa zle uhniezdilo a odide s menzesom... ciarka slabne namiesto toho aby silnela.... moje odporucenie- zajtra sprav woman secret... ako prvé dva... ak ti ciarka už vybíje oci-gratulujem... ak bude rovnaká alebo slabšia... príde ms....
Skudila by som woman secret test
Ja som mala jeden pozitivny a ostatne uz negativne a potom prisla ms.Tak to bolo asi tiez biochemicke tehotenstvo
Citlivosť majú 10
mne ešte aj 3 dni po predpokladanom MS. ukázal ako negatívne.. a pritom som bola tehu.. test mi vyšiel až po týždni po termíne MS. odporúčam opakovať, le až po 4 dňoch.. skôr sa nemá význam stresovať..
Môj vyzeral tiež takto 4 dní pred ms,takže áno 🙂
@diaalex nesúhlasím, že slabnúca čiarka automaticky znamená biochemické tehu a treba hneď hľadať príčinu. Nech vyčká do ms. Uvidí. Hneď nepanikarit, nestresovat. Mne mini duch vyšiel 6dni po sexe. Potom začala čiarka silnieť, ale stále len duch. Na niektorých testoch bola slabšia. Dokonca aj digi test mi ukazal, že výsledok je negatívny. A dnes mám doma 3,5r.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.