Prosím vás, myslíte že sú tie testy ok? Minule som mala biochemické tehotenstvo a teraz sa mi zdá, že veľmi pomaly tmavnú, až vôbec... 27 Dpo je 4. deň meškania ms
Načo sa takto stresuješ? Počkaj ako ri budu meškať 2 tyždne zavolaj na gyndu...tym že budeš stale testovať nič nezmeniš len si zle spraviš tym stresom
Akoze tmavnu ale ci slabo ci silno tazko povedat...pre toto som sa testovala len raz..ked bol pozitivny test tak som sa objednala k lekarke a cakala ...toto je len zbytocny strach a stres 🙂 drzim palce
Neviem, asi som sa chcela ukľudniť, že je to v poriadku a že sú tmavé dosť... 🤷♀️
Takto..prvy trimester je vzdy 50:50..nevieme to moc ovplyvnit.. bud sa udrzi alebo nie ..treba mysliet pozitivne, nestresovat sa a uz netestuj...bude tak ako ma byt..véla stastia 🙂
No ja ťa úplne chápem že toľko testuješ, ja som tiež testovala každý druhý deň, nech vidím či to tmavne alebo mizne 🤷♀️ a gratulujem, je to pozitívne 🙂 tmavne pekne, aj mne pomaly tmavol. Držím palce, nech to vyjde.
Ja zas nerozumiem ako niekto vydrží netestovať 😄😄
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Načo sa toľko testujes?podľa testov si tehotná.Nesttresuj a objednaj sa na gyndu