Sú tehotenské testy s citlivosťou 25 spoľahlivé?

sara28
20. feb 2014

Zdravim otazka tehotenske testy pri citlivosti 25 su spolahlive? Niekde som cistala ze sa maju robit az po vynechani Ms. Ze tie od 10 sa daju robit cca 10 dni po styku. mam podozrenie, ze by som mohla byt tehotna posledna ms bola 14. januara nakolko som bola chora virus a bola som v nemocnici dva dni. A ovulacia sa mi opozdila o jeden tyzden. Moje plodne dni podla mojich skusenosti lebo mam uz dve deti boli medzi 4. az 10. Februar. v tieto dni sme mali styk . Podla mojho vypoctu by som malal Ms dostat od 20.febr do 23.najneskor. Mam taky zvlastny pocit uz asi vyse tyzdna chodim asi tri dni castejsie na wc akoby som tama mala tlak dnes mi bolo zrazu zle az na zvracanie len chvilocku mam chut len na hrudkovy tvarohovy syr hlavne rano to som mala pri obidvoch Th. Prsia mierne zvecsene ale kojim este rocneho syna takze to nepoznam. Hlavne to citim podla tlaku a takeho nutkania na wc. Dnes som si robila Th test 25 citlivost vysiel negatyvne. Mate skusenosti mozem mat uz takto skoro taketo priznaky? Zatial to nechavam otvorene podla mojho citu ak sa do dvoch tyzdnov Ms neobjavi budem znova testovat s citlivejsim testom. Ake siu vase skusenosti s testami a Th priznakmi? Viem ze su podobne s prichadazjucou Ms este mam nafuknute podbrusko.Ak by to bolo boloby to absolutne neplanovane pri davani si pozor.

katkas1
20. feb 2014

ja som uz vyse tyzdna pred terminom ms vedela ze som tehotna, lebo som zvracala ako pes ale test som si robila az v den ked som mala dostat menzes a nedostala som /mne nikdy nemeskal iba 2x v zivote 🙂 / a robila som si ten 10-tkovy a uz mi ukazal pozitivny vysledok, ale su zeny ktorym test neukazal tehotenstvo ani ked boli tehotne uz mesiac

sara28
autor
20. feb 2014

Mne Ms teraz vzdy ako hodinky tiez po chorobe som to brala ze to je tym posunute ta ovu. to je bezne. No obidva testy predtym 10 citlivost boli robene az ked mi to meskalo 2 tyzdne test som robila ten 25citlivost az poobede a to hned potom ako sa sa uz isla na wc. Chodim casto na wc a nie som tam tak sucha ako pred Ms to je na tom to zvlastne no pockam este urcite.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre