Ahojte Prosím Vás kúpila som si tehotensky test a robila som si ho cez den,ukazalo mi prvú čiarku svetlejšiu a druhá bola taká slabšia.Znamená to že som tehotná?Alebo som to zle urobila.Prosím Vás poradte mi čo mám urobiť,DAKUJEM
Tehotenský test sa dá aj zle urobiť?
Sprav si ďalší.
testy sú skoro 100perc. aj slabo ružová čiarka znamená graviditu , počkala by som ešte nejaký den a urobila ho ešte raz, možeš im plne doverovať, ale musíš isť presne podla návodu
Ja som v 8tt, robila som si 4 testy a ani jeden mi neukazal ze som tehotna, cize som radsej isla ku gyn. ten mi potvrdil tehotenstvo. Ja už neverím na tehotenské testy. 😒
Odpoveď na otázku : Nie, nie sú... Ale počkaj či bude druhá ćiarka silnieť a radšej rob ráno 🙂
kokorunecka, Áno, dá sa, keď je tam priveľa moču, ružová farba sa môže rozpiť a vyzerá to ako 2. čiarka. Je však slabá. Ja som mala napr. chybný test a vyšla mi zreteľná 2. čiarka rovnobežná s kontrolnou a predsa to bola rozpitá farba. Aj dr. tomu nechcela veriť 😉
lublen, o 3 dni si test zopakuj a keď druhá čiarka bude tmavšia, si určite tehotná. Ak na teste vyjde aj druhá čiarka a nejedná sa o rozpitú farbu, si tehotná. Na intenzite farby nezáleží 🙂 Postupne by mala však tmavnúť, ak je všetko v poriadku. Ak bude stále rovnaká, navštív gynekológa, môže ísť aj o mimomaternicové tehotenstvo alebo cystu, pri cystách niekedy býva min. hcg v krvi. Držím pršteky 🙂
ahoj tebe vobec neukazal test žiadnu čiarku?kolko ti meškala mrcha mala si nejake priznaky
a čo je na tomto svete 100% ? 🙂 🙂 🙂
Nič nie je 100 percentné..to je jedna vec a druhá urob si ho ešte raz a to ráno po zobudení..Držim palce 😉
U mna áno 😀
u mna tiez bolo na 100% ale ciarky az kricali 🙂 a ked si niesi ista tak navstiv gynek. a budes vediet
aj ja som mala prvu vyraznu a druhu slabšiu, mam z toho krasnu dcerku
mne to na prvykrat ukazalo dve ciarky a mam dve krasne dcerky z toho
nie su 100% urcite
mne 2x test vysiel negat., pritom mi uz aj menstruacia meskala a nic....
az doki potvrdil tehu 🙂
v mojom prípade boli 100%-tné, keď som bola vždy pekne ukázali, keď nič, tak žiadna druhá čiaročka sa neukázala. Ale testovala som iba mamatestom, tie mám overené.
Moja skusenost ☹ Chtela sem se vás zeptat jestli je mozne abych byla tehotná..mávam nepravidelné cykly..muj lekar je ze mne zoufalý brala sem duphaston na upravení,kdyz sem ho brala bylo všechno ok...když jsem prestala tak opat zase problém....antikoncepci nechci....už mi meškala mrcha ale dost dlouho tak jsem si udela tt asi 4 ,z toho 2 vyšli poz.,2 neg....tetsy jsem po nejakej dobe opakovala....uz byli jenom neg. alebo tam byl jen duch...lekar mi rekl ze priste ho mam radsi pozvat na pivo nez si delat tt...delal mi utz ale jeste nic nevidel...s pritelem sem mnela nechránený pohlavní styk...naposledy včera.ms stále nikde....už je to 45dc.mám porad čekat a delat pak dalši tt?je možné že bych tak snadno otehotnela když mávam tak nepravidelné dlouhe cykly?
Kupila som si Clear Blue a ten mi ukazal,ze som 1-2 tyzdni.Nalsedne som si kupila este jeden, myslim,ze to bol z tych lacnejsich a ten mi tiez potvrdil graviditu.Cela natesena som isla k lekarovi.Zobral mi krv na hormon HCG a ten mi vylucil akelkolvek tehotenstvo.Takze asi taku skusenost mam s tehotenskymi testami...
mne dr povedala, že teraz vyrábajú tie lepšie tehotenske testy .. že zvyčajne ukážu správne ... že nie ako kedysi že ukázal hočo a nič, teraz že sú kvalitnejšie.. a tiež som mala druhú čiarku slabšiu, zopakovala som test a to isté. ..išla dr, spravila mi sono .. videli sme, zobrala ešte krv a mala som to potvrdené na 100%
100 % tie kvalitnejšie. Ja som si kúpila taký lacný, ukázal, že tehotná niesom. Tak som odložila. Za 3 dni som si spomenula, tak, že ho vyhodím. Keď som naň pozrela, už som bola tehotná 😀 . Kúpila som kvalitný v lekárni, ten vyšiel hneď.
napíšem moju skúsenosť. Prvý test som si kúpila v DM a ukázal, že som tehotná. Nechcela som tomu veriť, tak som bežala do lekárne a tam mi ponúkli v jednej krabičke dva a obidva mi ukázali, že nie som. Išla som teda k doktorovi s tým, že neviem na čom som... A dnes mi už po byte lozí krásne 9-mesačné dievčatko.
potrebujem pomoct yrobila som si 2 rozne testy před asi 2 tyzdnami som si zobila test a ukazalo mi 2 ciary tak som si myslela ze som tehotna a dnes som si robila další test a mi ukazalo iba 1 ciara tak jako neviem ci som tehotna alebo nie
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja som mala jednu silnu,druhu slabu,a bola som tehotna..ak je co i len trosku viditelna,z mojho pohladu a skusenosti si tehotna.gratulujem 🙂