je pravda ze zena ked otehotnie tak jeden s priznakov su rozsirene ocne zrenice???citala som to v jednom casopise 🙂
mam pocit ze som tehotna ale pri prvych dvoch detoch mi hned navreli zilky na prsiach a aj mi stmavly ale teraz mam prsia len citlive dvorce tmave ale niesu vobec tak neviem namiesto menstruacie mam len ruzovy hlien ...len tie prsia neviem neviem
no neviem ci mam tmavsi byt ale su väcsie 😀
nemyslim si ze tehotenstvo sa da spoznat podla oci 😅 teda, na mne to videli ostatny ze som tehu uz ked som bola v 5 tt 😕 vraj som vyzerala inak.... ale to bolo asi tym ze som mala nejake stiastie v ociach.... rozsirene ocne zrenice mozu napovedat akurat tak nejaku chorobu napriklad, alebo branie drog 😕 pripadne ked je clovek v strese, tiez ma zrenicky rozsirene, alebo ked sa boji....
myslim ze skor sa treba zamerat na meskajucu MS ... a pozitvny tehu test... potom je to uz kombinacia, ktora spolahlivo urci ci si alebo niesi tehulka 😉
tak ja som dnes dostala zapal spojiviek, to asi nebude priznak tehu? 🙂))
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@wilagrande a zrenice mas ake? 😀