Sú pozitívne?

jankaanderkova999
23. mar 2022

Dobrý deň chcela by som len poradiť som po menštruáci 16 tého som mala menzes a trval 2 dní a so. Si spravila test tehotenský a visiel mi taktom neviem ci si len nedomislam. Už mi raz visiel tak ale slabšie čiarky alebo ci môžem byť tehu za každú radu vpred ďakujem

martinka13
23. mar 2022

Áno

trojnasobnamama
23. mar 2022

Su pozitivne určite.

vanka18
23. mar 2022

@jankaanderkova999 aj ja som mala taky.. pockala som asi dva dni a urobila test z ranneho mocu a uzsa nedalo pochybovat 🙂

barus26
23. mar 2022

@jankaanderkova999 nepísala si náhodou v druhej diskusii, že si dostala menzes ?

jankaanderkova999
autor
24. mar 2022

@barus26 áno písala som ale so písala aj tu že 16.3 som mala 🙄 len to ze po menštruáci. Mam pozitívne testy a som chcela vedieť ci ma niekto stým skúsenosť natom není nič zlé

jankaanderkova999
autor
24. mar 2022

@barus26 a ešte na ten mi nikto neodpovedá tak som skúsila ešte ráz. Ja len ci môže byt počas tehotenstva mendzes

majki_ki
24. mar 2022

@jankaanderkova999 ahoj, ak sú to testy pepino, prípadne maybebaby tie v poslednom čase majú vášmu sarzu a ukazujú čiarku vždy..skúsila by som aj iný druh testu, napr mamatest..

zuzi1909
24. mar 2022

@jankaanderkova999 su tam 2 ciarky ano. Ale tiez som citala ze pepino a maybebaby testy ukazuju falosnu ciarku v poslednej dobe. Kup si iny druh testu a skus znova.

jankaanderkova999
autor
24. mar 2022

@zuzi1909 ja som tento mesiac skúšala viacero testou. A ukázaly tiež také čiarky ale som bola u doktora ešte 2. 3 A povedal ze tam nič este nevidi na utrzvuku. Ale potom som dostala 16 mala som 2dní a včera tak visli taktom inak je to test maybebaby ale skúsim ešte dáky iní a ďakujem za radu

jankaanderkova999
autor
24. mar 2022

@jankaanderkova999 tento test Comfort robeni 1.3 ale mne sa zda ze od vtedy by ma. Byt čiarka silnejšia ako sú tieto fakt neviem.

snazilka225
24. mar 2022

@jankaanderkova999 niekdy testy robia falošné čiarky ak si naozaj tehu tak odporúčam investovať do digy a ten ukáže najlepšie 🙂 je viac možností mohla si mat biochemické alebo mohlo tam ísť o uhniezdovanie keď si mala len 2 dní ms bohužiaľ neostáva nič iné len čakať a keď tak urobiť si digy test tam si už budeš istá

lienka.7
24. mar 2022

@jankaanderkova999 kup si 1 kvalitný digitálny test a uvidis.

evaachesa
24. mar 2022

Objednaj sa na HCG a ultrazvuk. Načo dookola testovať? Čiarky tam už máš, len treba zistiť či ide o prosperujúce tehotenstvo a nie mimomaternicové. Držím palce 🍀

jankaanderkova999
autor
24. mar 2022

@evaachesa ta to bude najlepšie na krv sa objednať ale môj doktor robí až pondelok tak povedal pôjdem ale najprv viskusam ten digi len lekárni unas take testy nemajú

jankaanderkova999
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre