Ahoj
Po dvoch rokoch snaženia ☺️ konečne pozitívne testy, len som trošku v obavách, týždeň hnačky a čiarky slabé.
Mam 25 dňový cyklus. Teraz mám 1 deň do menštruácie, ktorá dúfam nepríde. Len sa chcem spýtať, či sú tie hnačky príznakom tehu? A či tie testy sú neni slabé.
Priateľ má oligospermiu,dva roky berieme vitamíny
@mirkava Ďakujem ❤️ Dúfam, že bude všetko v poriadku, pred dvoma rokmi som mala plodnosť pod normu, a priateľ oligospermiu, spermogram sa zlepšil o 10MIL.
Ano, ja som na zaciatku tehotenstva mala vzdy hnacky. U mna bezny priznak😊 a testy sa mi nezdaju slabe, den pred menstruaciou su uplne ok.
Gratulujem k tehotenstvu a prajem vsetko dobre 😊
@kayyaa Ďakujem, mooooc 😍🤗 Som pokojnejšia,som sa vystrašila, aj dnes som už od 3:00 hore, a dvakrát ma prehnalo😏
aj ja som mala na zaciatku
Toez som mala, asi 3 tyzdne, potom prisli klasicke nevolnosti😀
Na tej prvej fotke je vidieť trochu že zosilnel. No najlepšie je opakovať test po2 dňoch aby si videla či naozaj silnie
Ahoj ja som mala do 3 mesiacov hnacky🙂všetko bolo ok
pri oboch tehotenstvach som mala.hnacky, a to som este ani nevedela ze som tehotna 🙂 dnes mam dve zdrave deti 🙂 cize podla.mna hnacky.mozu byt priznak tehotenstva ano
Tak v prvom rade testujes pred ms, takze nemozes cakat extremne silnu ciarku... To chce cas. Takze nemyslim, ze he na teraz slaba. Ja som mala na zaciatku tehu zapchu verzus hnacku na striedacku, ale mozes to mat aj z nervov. Gratulujem a zelam vsetko dobre💗
Ďakujem, za odpovede 🤗
Za seba poviem, mozno ta potesim. U mna u oboch, najma pri prvom - hnacka priznakom🙂.
Dievčatá, testy stále mam pozitívne, čiarka silnie.
Dnes som bola u doktora, zobral my krv, zajtra sa idem znova, bude volať do laboratória o výsledky, aby sme vedeli skôr. Tak zajtra uvidíme,🙏
Ahoj ,ako si dopadla?
@barbied ahoj, dnes som 20tt ☺️🙏❤️🍀
Blahoželám ♥️
Ja som sa včera testovala, zajtra mám dostať menštruáciu a dufam ze ju nedostanem.
Ale... včera som si robila teho test videla som tam maleho "ducha" na foto to nieje vidno a dnes rano som znovu testovala ale nevidno nic..je mi do plaču.. snažíme sa 3 roky
Inak hnackovala som aj ja dva dni, dnes uz nie, tak som myslela ze je to nejaky príznak, tak velmi túžim po bábätku že sa bojim ze si to uz všetko namyslam a aj ze som videla toho ducha na teste😥
@asocial a to bola jednorázová hnačka ci pretrvávala par dni?
@barbied ahoj, viem ako ty je, ja som zažívala to isté .. Testy, vytaminy, meranie teploty, všetko možne.... Raz som si povedala , že dáme si pouzu od toho, dám si opraviť zuby, a potom ešte skúsime..... V ten mesiac som otehotnela, ešte my zubár stoličku trhal.....a ja som netušila že babo sa nám zadarilo ❤️
Neboj , nestracaj nádej❤️🍀
@sunshine_18 ja som mala aj dva týždne, prešlo same
@sunshine_18 pardnova...
Dnes som dostala menštruáciu 😥 je mi hrozne, strašne som smutna, ale už to necham tak.. snáď nato nebudem myslieť
Ja mam endometriózu, pravy vajencik neprechodny čiže ja to mam ťažšie otehotnieť..
Dnes rano som povedala manželovi ze si kupim každý mesiac nieco pekne ore seba, ved keď nemám deti nech si urobím radosť..
@barbied no my sme mali malú šanca prirodzene otehotnieť ... A podarilo sa.
Trošku sa uvolni, mysli pozitívne, užívaj si voľné chvíle z manželom, na prechádzky a tak....
Trošku vypnúť, uvidíš podarí sa ❤️
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Máš pekne čiaročky, gratulujem. Hnačky nič neznamenajú, možno si sa z toho tehu rozrušila. V črevách je veľa nervových zakončení. Takže hlavne v pohode a s kľudom. Možno si len niečo zjedla. Držím palce nech to dobre dopadne 😉😊🥰