Dobrý večer dámy ja by som sa chcela opýtať či by som mohla byť tehotná keďže som malá styk s priateľom posledný deň menštruácie.. Uz od toho ubehlo 3 tyždne a o 2 dni mam dostať ďalšiu menštruáciu strašne ma bolia Kríze pod brucho a mam problemi so stolicou a este stale chodim na malu potrebu vnoci vstavam aj 4 krat Môže mi niektora. Vas poradit co sa somnou deje prosím
Podla mna nie si,nic z toho nenasvedcuje a vobec nie 3 tyzdne od styku,to nemozes mat ani priznaky.namyslas si to len a do tyzdna,tyzdna a pol dostanes menzes.stav sa.
Podľa mňa po troch týždňoch by ti už aj test mohol ukázať či si tehotná
ak máš nechránený styk, môžeš byť tehotná aj posledný deň MS, ovulácia sa niekedy vplyvom rôznych faktorov posunie a dokonca sa dá vyvolať orgazmom ak sú priaznivé podmienky, teda sú dostatočne veľké folikuly 🙂 príznaky, ktoré popisuješ, však nemusia vôbec súvisieť s tehotenstvom, môže to byť xy ďalších vecí 🙂 skús test ak ti bude MS meškať a uvidíš.. držím palce aby to dopadlo ako chceš 🙂
kludne mozes byt tehotna. vyskusaj si test a mozno ten ti to uz prezradi 🙂
Takze nemusím byt tehotna to som rada pockam do ms zajtra by som.mala dostat podla kalendara tehotna by som urcite byt nechcela chcem sa este opytat ci by som mohla byt aj nejako chora z tych priznakou?
@nini1010 to by som bola ozaj velmi rada a mozno si len namyslam, ano kludne mozem byt aj prechladnuta kedze som uz prechladnuta bola ale take bolesti som vtedy nemala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@justina143 ak si mala vtedy ovulaciu, tak by si tehotna mohla byt. Ale kedze posledny den ms si ovulaciu pravdepodobne nemala, tak tehotna nebudes. No ale pockaj do ms a ak bude meskat urob test. Podla mna mozes byt kludne aj prechladnuta... caste cikanie, bolest atd ..