Styk počas ovulácie - možnosť otehotnenia

20. sep 2023

Ahojte , bolo tu vela tem o tomto ale neviem sa dopatrat k mojej odpovedi . Mam syna bude mat 3r. Bohuzial v juli som o babätko prisla v 9tt prestalo bit srdiecko musela som ist na zakrok. Menzes som opät dostala po 4tyzdnoch . Moja otazka znie :
Mozem byt tehotna ak sme s priatelom maly 2x hned po sebe pohlavny s. bez toho aby siel na wc alebo sa osprchoval?
Bol pocas ovulacie
Neskutocne ma bolia krize , sem tam podbrusko , nafuknuta som ako balon a po kazdom jedle mam pocit na zvracanie ale nezvracam (prsia ma vobec nebolia)
Mam 4dni pred mrchou dnes som si robila tehu test ale bol negat. Pred mrchou som nemavala ziadne priznaky je mozne ze by sa to zmenilo kvoli zakroku ?

majlo1234
20. sep 2023

Vsetko je mozne, pockaj na menstruaciu a uvidis. Mne meska uz dva tyzdne, ale tiez som mala par dni pred nwgativny test. A v den predpokladanej, len slabsiu ciarku. Ktovie, nemam ziadne extra priznaky, tak cakam na vysetrenie na gynde

colsami
20. sep 2023

Ano je to mozne a ano, aj tym, ze si bola na zakroku sa Ti mozu zmenit symptomy/bolesti/intenzita pred/cez MS.

cookie29
20. sep 2023

Vazne sa pytas ci moze otehotniet, ak si mala styk pocas ovulacie = pocas plodnych dni?

Ale teda pre informaciu, po kyrete, potrate a pod sa moze rozhadzat cyklus. Dokonca aj po porode... moze byt PMS hoci doteraz si nemavala...

autor
20. sep 2023

@majlo1234 dakujem za odpoved

autor
20. sep 2023

@colsami ja som mavala este pred 1tehu bolesti pred menzesom po nom sa to zmenilo preto teraz neviem ci sa mohly vratit alebo nie dakujem za odpoved

autor
20. sep 2023

@cookie29 ano vazne sa pitam zabudla som tam napisat ze aj 1 aj 2 x to slo vedla mna nie domna ... dakujem za odpoved

3petka
20. sep 2023

Ja mám pred menzesom teraz po pôrode take stavy. Už som sa bála že som opäť tehotná. Nafúknutá, bolo mi zle, na neskonalú pozriet, bolesť krížov a podbruska. Našťastie to bolo len PMS.
Takze pokial nie je test pozitívny alebo tehu nepotvrdí doktor všetko je možné.
Nepredbiehaj a počkaj si

autor
20. sep 2023

@3petka ja som po prvom porode mala vserko okey bez priznakou malo kedy ma bolievali prcia
Ked som po zakroku bola na kontrole po prvom menzese vsetko bolo v poriadku ...preto som sa zlakla co sa moze diat ci nebudem mat niake ine problemi ak to nebude tehu...dakujem za odpoved

majlo1234
20. sep 2023

Tak to meni situaciu, ak to islo vedla teba.

autor
21. sep 2023

@majlo1234 lebo teraz neviem ze pokial nebol na wc ani sa osprchovat ci je niaka moznost ze nieco ostalo viete v com myslim alebo je tam mala pravdepodobnost lebo pri tomto 2tehu sme ani nevedeli kedy a ako sa to stalo bol to pre nas sok a zaroven radost a nakoniec sklamanie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre