Ahojte pred 11dnami som na konci menštruácie mala styk s partnerom dva krát sa domna urobil včera mi bol divne aj hnedý výtok mam ktorý ma vystrašil som unavená a mam nafúknuté brucho sme tam ma pichá v prsiach ale že by boli naliate sa mi nezdá môžem byt tehotná aj keď sa to stalo počas menstruacii?dakujem
@lenkaaaaaaaa88 áno idem na to len som si robila cez víkend a nič a dnes ten výtok aj hlava ma boli zle mi je divne no dám vedieť hneď
@lenkaaaaaaaa88 tak test je negatívny ale co to môže byt pobolievaju ma prsia je mi divne ten výtok bolesť hlavy únava a nafúknuté brucho
@walkyra88 mozno len taka ovulacia? A mozno bude test o par dni este pozitivny...
@mrkvicka060 no akurát kukam na test a zdá sa že druha čiarka sa objavuje slabučká a ovu som už mala
@walkyra88 daj foto 😁
@mrkvicka060
@mrkvicka060 pridávam foto
@mrkvicka060 je to slebe ale to splnenie mi začalo včera a ak som tehotná je ešte slabá čiarka po par dňoch budem opakovať test a uvidíme 🙂
@walkyra88 no ale nejaky naznak tam vidim 🙂 som zvedava. Daj potom vediet 👍
Taký slabý duch sa tam aj mne vidí, ale fakt je že o pár dní to bude jasnejšie, ak si tehu 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@walkyra88 mozes...ved vtedy su vsetky cesty otvorene..urob si test a budes mat istotu...