Styk bez ochrany

27. aug 2022

Ahojte,, včera som mala pohlavný styk bez ochrany🙈vyčitam si to teraz ale čas sa nedá vrátiť. Posledné dni som mala dosť výtoku a aj svrbenie+ včera pri sexe ( boli to dve kolá) prvé v poriadku s ochranou , potom sa priateľ šiel umyť a potom to bolo bez ochrany a začalo ma vo vnutri hrozne páliť. Je to 15DC ,, musim povedať že mávam dlhšie a nepravidelné cykly ,, posledné dva mesiace mi k tomu meškala ms ,, myslíte si že by som mohla otehotnieť ,, strašne sa stresujem a premýšľam nad tým

babovka2321
27. aug 2022

Otehotniet si mohla samozrejme. Odporucam ist aj k doktorovi preliecit palenie a svrbenie... A nabuduce rozmyslat pred a nie po....

sid515
27. aug 2022

Vždy keď máš pohlavný styk bez ochrany, je možnosť otehotnieť, to vieš. Silný výtok a svrbenie rieš tiež.

juliastrakovave
27. aug 2022

No otehotnieť môžeš ak si mala ešte ovulácie tak o to väčšia pravdepodobnosť. Pokiaľ neplánujete bábo tak treba asi sa chrániť. Mešká dva mesiace? Nie si už náhodou tehotná? Test si si robila?

nevenka
27. aug 2022

Jasne, 15 DC je to uplne "bezpecne" a este nepravidelny cyklus, no gratulujem k zodpovednosti. Chod si kupit radsej tabletku po, aby si tu o 2 tyzdne nenariekala, ze mas pozitivny tehotensky test a nevies, co mas robit.
A podotykam, ze som veriaca a tabletku po fakt neuznavam, ale v takychto pripadoch mensie zlo toto, nez potom potrat. Ale ak mas naozaj 15 DC, tak je mozne, ze ovulacia sa mohla uz spustit a tabletka po aj tak nezaberie.
Ja som si cykly sledovala, a to dosledne meranim bazalnej teploty, mala som aj nepravidelny menzes, ale vedela som, kedy cca ovulaciu mam. Pri 33 dnovom cykle bola ovu na 15-17. DC, pri 38 dnovom cykle okolo 17-20. DC. Spermie v tele zeny, ak je ovulacny hlien, preziju 3-5 dni.
To, ze Ta nieco stipe a sexujes pocas infekcie, je zase vec druha...

sense
27. aug 2022

Tak pálenie s svrbenie bude zrejme mykoza, treba pre liečiť teba a aj chlap a počas liečby sa sexu zdržať.
A vždy keď máš sex bez ochrany môžeš ostať tehotna

anjelicek26
27. aug 2022

Dnes ist po tabletku po a potom na gyndu - riesit to palenie a svrbenie a preliecujes sa ty a aj partner - naraz, potom kontrolny ster (u oboch) a az potom dalsi sex bez ochrany.

nikpa
27. aug 2022

Ty si aký prípad 🙄 tak svrbí ťa, máš výtok a ešte aj trtosis bez ochrany a na koniec sa bojíš, či si nemohla otehotnieť. Vlastne treba toto vôbec komentovať?! Ty sa aj tak nepoucis.

alexka89
27. aug 2022

@juliastrakovave nie že jej už 2mesiace mešká....ale že jej minule 2mesiace meškala -neprisla nacas

autor
27. aug 2022

Áno ďakujem, toto všetko viem či je to styk bez alebo s ochranou vždy je riziko. Mám cykly rozhádzane pri ovulácii ak sa podaril počas nejakého cyklu zachytiť hlien tak má podobu vaječnéhi bielka ,, tieto posledné cca 3 dni to bol žltastý výtok plus to svrbenie,, ja sa len pýtam či myslíte že by to mohla byť ovu, to že niekto ma na 15dc ovu neznamená že aj ja,, lebo úprimne závidim tým ženám čo majú pravidelný cyklus, a aj tak keď sa snažim hormonálne niesom dosť stabilná a každý mesiac to je inak , s doktorkou som to riešila, mám dosť rokov a poučovať ma nemusíte chcela som len úprimný názor.

jaskolka
27. aug 2022

Svrbenie a žltý výtok nie sú príznaky ovulacie, skôr nejakého zápalu, či mykozy
Takze prvá vec je zákaz sexu, aj s ochranou, nie ze bez.
A áno, otehotnieť si mohla, to je samozrejme.

sense
27. aug 2022

Príznakom ovu nie je svrbenie a zltkasty výtok, to je skôr zdravotný problém. Pri ovulácii je výtok skôr číry, bez zápachu, natahovaci, bez svrbenia ci palenia

nevenka
27. aug 2022

Uprimny nazor som Ti napisala. Ja som mala nechraneny sex na 10. DC, u mna vzdy bolo toto ok, nic sa nestalo. Ovulaciu som mala 15. DC, ale ani o tom neviem, po covide bez plodneho hlienu, teplota stale nizka, nic nenasvedcovalo tomu, ze bude ovulacia alebo ze prebehla. Az na 25 DC mi teplota stupla na poovulacne teploty, myslela som si, ze az vtedy bola ovulacia, 24.DC. a bum, som tehotna, uz v 21 tt., takze tak. Nemusis mat ovu na 15 DC, staci, ze Ti pride dnes, zajtra, napozajtra a tehotna mozes byt. Tak bud chces byt tehotna alebo nechces a podla toho sa treba spravat. A ten druhy vytok a svrbenie a stipanie je daka infekcia, bud mykoza alebo bakterie. Zisti doktor.

kitycat
27. aug 2022

@nikpa presne moje slova... Nevadi, ze trochu svrbi, trochu pali... Ale spocitat den cyklu tu vie uz kazda.. Ale az po sexe bez gumy 🙄

domka222
27. aug 2022

Svrbenie a žltý výtok príznak ovulácie? 🤦‍♀️ A tebe ešte s týmto chutí sexovať? Zrejme si nakazila aj partnera. Kým bude/nebude meškať ms môžeš ísť k Dr, nech ti nasadí liečbu

xena0
27. aug 2022

Mali ste nechránený pohlavný styk a ty sa pýtaš či si mohla otehotnieť??? Zapni mozgové závity a ja verím že odpoveď poznáš

sialenaveronika
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gionella
27. aug 2022

No poviem to takto obaja ste si kľudne mohli podarovat suvenír… on tebe dieťa a ty jemu infekciu… pories čím skôr tabletku po….rozhadze ti cyklus poriadne, ale v tejto situácii nad ňou nerozmyslaj a bez si po ňu…. A potom ako baby písali gyn vyšetrenie aby si sa zbavila infekcie.

lalenka33
27. aug 2022

Máš dosť rokov a poučovať ťa nemusíme, ale pýtaš sa, či žltý výtok, svrbenie a pálenie pri sexe môže byť ovulácia? Toto je vtip storočia. Nie, je to mykoza alebo iná pohlavná choroba, ktorú si včera podarovala frajerovi. Keď máš nepravidelný cyklus, tak nikdy nevieš, kedy ovuláciu máš. To, že jeden mesiac máš nejaké príznaky ovulácie ešte neznamená, že také isté budeš mať aj o mesiac. Ale to určite vieš keďže maš dosť rokov aj keď sa to úplne vylučuje s tvojím príspevkom. Čiźe zajtra smer lekáreň po Ellaone tabletku, tú ešte hodinovo stíhaš a v utorok smer gynekolog a nezavudni mu povedať, že si s príznakmi choroby sexovala vez ochrany aby dal lieky aj frajerovi. A do budúcna s výtokom a svrbením sa nesexuje ani s kondómom, ani bez.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre