Štvrtý deň mi mešká menzes

mmiminka123
13. apr 2014

Ahojte ja viem ze uz tu taka diskusia je ale potrebujem poradit. Mavam nepravidelny menzes raz pride skor niekedy neskor. Mam partnera s ktorym mam pravidelne pohlavny styk vzdy s ochranou a nikdy sa neurobil viem o tom lebo pravidelne ho dorabam ja pred tym ako vyvrcholi. Lenze dnes mi uz 4. den meska menstruacia a hrozne sa bojim.. citim sa super nic ma neboli len som mala normalny predmenstruacny syndrom lenze stale nic.. poslednu dobu mam celkom tazke dni .. skola a tak som cvicila aby som nato nemyslela.. myslite ze to moze byt aj tym? Ze som v dni pred menstruaciou cvicila a mala stres? Dakujem veli pekne 🙂

ukulela
13. apr 2014

ano, moze to byt aj stresom,. ale ked mas s tym dlhodobe problemy, treba to riesit s lekarom. moze tam byt vacsi zdravotny problem. ... inac mne na upravu cyklu pomohol alchemilkovy caj (najdes k tomu aj tu na fore) - ale jasom ho pila pred planovanym tehotenstvom 🙂

mmiminka123
autor
13. apr 2014

Dakujem za rychlu odpoved 🙂 raz mi to pride skor niekedy neskor ale max. 3 dni.. zajtra kupim a urcite sa ozvem 🙂 a este sa nechcem objednavat u lekara lebo dufam ze to prejde 🙂 kamaratke meskal menzes dva tyzdne a nakoniec bolo vserko v poriadku 🙂 tak dufam v to 🙂 nechcem byt tehotna :O chcem studovat a bol by to velky krok cez rozpocet.. priatel si dava velky pozor 🙂 len ma to zaujima 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre