Ahojte ja viem ze uz tu taka diskusia je ale potrebujem poradit. Mavam nepravidelny menzes raz pride skor niekedy neskor. Mam partnera s ktorym mam pravidelne pohlavny styk vzdy s ochranou a nikdy sa neurobil viem o tom lebo pravidelne ho dorabam ja pred tym ako vyvrcholi. Lenze dnes mi uz 4. den meska menstruacia a hrozne sa bojim.. citim sa super nic ma neboli len som mala normalny predmenstruacny syndrom lenze stale nic.. poslednu dobu mam celkom tazke dni .. skola a tak som cvicila aby som nato nemyslela.. myslite ze to moze byt aj tym? Ze som v dni pred menstruaciou cvicila a mala stres? Dakujem veli pekne 🙂
Dakujem za rychlu odpoved 🙂 raz mi to pride skor niekedy neskor ale max. 3 dni.. zajtra kupim a urcite sa ozvem 🙂 a este sa nechcem objednavat u lekara lebo dufam ze to prejde 🙂 kamaratke meskal menzes dva tyzdne a nakoniec bolo vserko v poriadku 🙂 tak dufam v to 🙂 nechcem byt tehotna :O chcem studovat a bol by to velky krok cez rozpocet.. priatel si dava velky pozor 🙂 len ma to zaujima 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ano, moze to byt aj stresom,. ale ked mas s tym dlhodobe problemy, treba to riesit s lekarom. moze tam byt vacsi zdravotny problem. ... inac mne na upravu cyklu pomohol alchemilkovy caj (najdes k tomu aj tu na fore) - ale jasom ho pila pred planovanym tehotenstvom 🙂