Ahojte chcem sa opytat.......iz asi 4den ma stale pobolieva lavy vajecnik.....mam nafuknute brucho a stale som hladna....niekedy citim pichanie v maternici.....dakujem za odpovede
Meska ti menstruacia? Ak ano sprav si test. Ak nie, moze to byt ovulacia, PMS, cokolvek. Je tu tema, myslite, ze mozem byt tehotna? tam sa spytaj.
A co my mame vestecku gulu ? Pockaj na termin ms ak nepride urob si test
Tak na spravenie si testu je skoro ale my mame vedieť ci je v tom.. ženy, ženy...
@loginexistuje tu vestecku gulu by som skor pouzila na cisla do sportky :D :D :D
ste uz trapne....ked neviete pekne odpovedat tak ani neodpovedajte........nepytam sa to naiviek.....ktore si myslia,,,ze sprostymi odpovedami su nejak zaujimave......clovek sa pekne pyta....s ani na to neviete odpovedat normalne........zeny zeny
na to ti nik neporadi inak nez testom alebo vysetrenim. Moze to byt fakt hocico a ked babo nechces, pouzivaj ochranu ;)
@ivanusko A co som ti odpovedala nejak zle ? Mozem to sformulovať aj inak. My nemame ako vedieť ci toto co mas su príznaky tehotenstva, to ci si tehotná zistíš najskôr tak testom a následne ti to potvrdí gynekológ ( ci je plod tam kde ma byt ). Ale to by si mala vedieť ked uz jedno dieta mas. Žiadna žena sa ti tu s istotou neodváži povedať ano si tehotná.
@misinka0611 prave preto sa pytam,,,lebo pri prvom som to hned vedela ......teraz mi je nejak inak.......😕😕😕😕😕......neviem pockam na prichod ms uvidime...
tehu nie...
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
Nerozumiem týmto tupym otazkam!!?!!.. nemás naozaj ani trochu sebaúcty ako neurobiť zo seba idiota??
@stastenka42 😀😂
Ahojte chcem sa vas popytat zajtra mam dostat menzes ale stale predtym mam hnede vytoky adpon 4dni do predu poslednu menstruaciu som mala 8.7 a 4.8 mam dostat mam radsej navdtivit gynekologa co mi poradite
@gabriela198 ja som pred kazdou ms tiež mávala hnedý výtok. Pred poslednou ms som nemala a ani ms už neprišla //. Urob si test a uvidíš. Až potom choď k lekárovi.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ivanusko urobit si test?