Štvrtý deň ma pobolieva vaječník. Som v tom?

ivanusko
3. aug 2017

Ahojte chcem sa opytat.......iz asi 4den ma stale pobolieva lavy vajecnik.....mam nafuknute brucho a stale som hladna....niekedy citim pichanie v maternici.....dakujem za odpovede

unctadorg
3. aug 2017

@ivanusko urobit si test?

ivanusko
autor
3. aug 2017

@unctadorg to je este skoro nechcem predbiehat....mendzes mam dostat o 8dni tak uvidime....chcela som vediet vase nazory

katkakovac
3. aug 2017

Meska ti menstruacia? Ak ano sprav si test. Ak nie, moze to byt ovulacia, PMS, cokolvek. Je tu tema, myslite, ze mozem byt tehotna? tam sa spytaj.

loginexistuje
3. aug 2017

A co my mame vestecku gulu ? Pockaj na termin ms ak nepride urob si test

dominika6
3. aug 2017

@ivanusko ked vieš sexovať tak musíš vedieť používať test.
.ked nechceš test,tak čakaj..
ked nechceš čakať tak nepíš blbosti..
my ti máme vidieť do maternice?

misinka0611
3. aug 2017

Tak na spravenie si testu je skoro ale my mame vedieť ci je v tom.. ženy, ženy...

zmrznuta
3. aug 2017

@loginexistuje tu vestecku gulu by som skor pouzila na cisla do sportky :D :D :D

ivanusko
autor
3. aug 2017

ste uz trapne....ked neviete pekne odpovedat tak ani neodpovedajte........nepytam sa to naiviek.....ktore si myslia,,,ze sprostymi odpovedami su nejak zaujimave......clovek sa pekne pyta....s ani na to neviete odpovedat normalne........zeny zeny

zmrznuta
3. aug 2017

na to ti nik neporadi inak nez testom alebo vysetrenim. Moze to byt fakt hocico a ked babo nechces, pouzivaj ochranu ;)

misinka0611
3. aug 2017

@ivanusko A co som ti odpovedala nejak zle ? Mozem to sformulovať aj inak. My nemame ako vedieť ci toto co mas su príznaky tehotenstva, to ci si tehotná zistíš najskôr tak testom a následne ti to potvrdí gynekológ ( ci je plod tam kde ma byt ). Ale to by si mala vedieť ked uz jedno dieta mas. Žiadna žena sa ti tu s istotou neodváži povedať ano si tehotná.

ivanusko
autor
3. aug 2017

@zmrznuta nrjde o.to ci chcem babo ja by dom bola stastna...len mi.ide o to ...ze som sa pekne pytala na vas nazor co.si.myslite a hned utocite blbymi odpovedami.......😊

zmrznuta
3. aug 2017

@ivanusko ved uz mas jedneho drobca 😕 pri nom si to ako vedela ?????

ivanusko
autor
3. aug 2017

@misinka0611 prave preto sa pytam,,,lebo pri prvom som to hned vedela ......teraz mi je nejak inak.......😕😕😕😕😕......neviem pockam na prichod ms uvidime...

ivanusko
autor
3. aug 2017

@zmrznuta ano mam lenze pri nom som nic necitila iba mi meskala ms .teraz mi je nejak cudne.... pred ms.....ale neviem este mi takto nebolo.....

deti95060810
3. aug 2017

tehu nie...

xxxxxnnnnn
3. aug 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

stastenka42
3. aug 2017

Nerozumiem týmto tupym otazkam!!?!!.. nemás naozaj ani trochu sebaúcty ako neurobiť zo seba idiota??

misinka0611
3. aug 2017

@stastenka42 😀😂

gabriela198
3. aug 2017

Ahojte chcem sa vas popytat zajtra mam dostat menzes ale stale predtym mam hnede vytoky adpon 4dni do predu poslednu menstruaciu som mala 8.7 a 4.8 mam dostat mam radsej navdtivit gynekologa co mi poradite

anetkatb
3. aug 2017

@gabriela198 ja som pred kazdou ms tiež mávala hnedý výtok. Pred poslednou ms som nemala a ani ms už neprišla //. Urob si test a uvidíš. Až potom choď k lekárovi.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre