Stúpajúca bazálna teplota. Som tehotná?

anjelik0912
19. apr 2013

ahojte chcela by som sa opytat na váš názor mala som dnes dostat mrchu ale zatial nedošla bazálku si merám asi týžden a čitala som že v deň mrchy by mala klesať ale mne stúpla z 37,3 na 37,5 rovnaký čas ako celý týžden čo myslíte mam este počkať alebo urobiť si test???

denisa87
19. apr 2013

kludne testni,drzim palce 🙂 v den ms uz by volaco ukazalo,ale jasne zalezi kedy bola ovu..

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@denisa87 a myslis ze mam pockat do rana ??

monikahan77
19. apr 2013

@anjelik0912 ja by som počkala ešte nejaké tri-štyri dni, v mojom prípade to tak bolo, prvýkrát som skúsila štyri dni po meškaní mrchy a už boli riadne silné čiarky, takto sa možno nedozvieš pravdu, lebo je to skoro a zbytočne budeš viac testov kupovať

denisa87
19. apr 2013

@anjelik0912 pockaj,vtedy je naj testovat,mas trpezlivost,pravdupodiac ja by som nemala 😀 😝

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@monikahan77 mas pravdu bude lepsie este trosku pockat aj ked ma to cakanie zabija... 😖

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@denisa87 cosiii ani si nevies predstavit aka som napätá najradsej by som ho spravila hned 😎

alchemilkazltozelena
19. apr 2013

@anjelik0912 tak urob, ked ju mas taku vysoku, mohol by byt pozitivny 😎

cenculinka
19. apr 2013

@anjelik0912 sprav ho hned!!! a rano potom este jeden 🙂 ja by som umrela od cakania 🙂 mne mala mrcha prist 20.3., testla som 18.3. a uz som tam mala ciarku krasnu viditelnu 🙂 🙂 🙂

denisa87
19. apr 2013

@anjelik0912 chod cikat a sprav,a daj vediet,a ked volaco tam zbadas hod foto,cakame 🙂

anjelik0912
autor
19. apr 2013

a čo ak spravim teraz test a rano pride mrcha? to by som bola nastvana riadne ci myslite ked mam taku vysoku bazalku uz nedôjde? inak aj telesnu teplotu mam uz vyse 2tyzdne vzýšenu inak chora sa vôbec necitim...

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@denisa87 😨

kristinka28
19. apr 2013

cavte kocky neviem de to mam uz napisat,,,menzes som dostala 4 dni skvor v sobotu tak malo spinenia,v nedelu normalne aj v pondelok stredu uz spinenie hnede a slabe,,,stvrtok bielo ruzove iba troska,,,a dnes malo ruzove,nerozumiem to uz dlho som nemala ,,jemi cudne nevolno a bolesti podbrusku ako by som mala dostat menzes ,co to moze byt ,,test som si robila prv sa ukazal duch potom negativny joj ,,poradte mi

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@kristinka28 skus dat foto testu s duchom myslim ze môzes byt teh. skoc k doktorovi to bude naj riesenie...ja som na tom podobne vôbec neviem na com som musim cakat ☹

patesladko
19. apr 2013

@anjelik0912 ak máš 18 dní vysokých teplôt, tak si prakticky za vodou 🙂 ja som si robila test 9-ty deň vysokých teplôt a vtedy bol ešte negatívny a o ďalších 5 dní ďalší už ukázal dve čiarky 😉

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@patesladko zatial mam 8den vysokych teplot mrcha nikde zatial ale krize ma akosi zacali boliet co nieje u mna velmi zvykom pred mrchou rano asi skusim testik ale dakujem za odpoved 🙂

patesladko
19. apr 2013

@anjelik0912 len 8-my deň a čakáš mrchu?? na základe čoho? menšturácia prichádza medzi 12-tym až 16-tym dňom vysokých teplôt.. keď si meriaš teplotu a vieš, kedy si ovulovala, odhoď starý kalendár, kde si počítala s 28-dňovým cyklom, lebo ten je pre strašne veľa žien nepoužiteľný.. počkaj si aspoň ešte týždeň, na test je skoro, ak sa vajíčko aj oplodnilo, ešte sa ani neuhniezdilo 😉

anjelik0912
autor
19. apr 2013

nie 8 den mam zvysenu BT predtym som nemerala cyklus mam 30dnovy a dnes je 31den cyklu

patesladko
19. apr 2013

@anjelik0912 no luteálna fáza (tie vysoké teploty) by mali trvať aspoň 10 dní, aby bolo schopné vajíčko sa zahniezdiť.. podľa mňa ak si tehotná (a máš nejaké vnútorné tušenie, že sa podarilo), tak ešte chvíľku vydrž.. ja som si robila na 9ty deň vysokých teplôt a bol negatívny napriek tomu, že tehotná som už bola.. a ak náhodou nie si tehotná, tak by ti menštruácia nemala prísť najskôr tak o týždeň približne 🙂

patesladko
19. apr 2013

@anjelik0912 no ja som asi až teraz na 105-te prečítanie pochopila, čo píšeš.. že si nemerala vôbec bazálku predtým.. podľa toho je ale ťažko poradiť ti, lebo nemáš podľa čoho porovnať.. ja som napríklad nemala už ani ako tehotná teplotu vyššiu ako 37, u každého je to iné 🙂 ale držím palce

albahaca
19. apr 2013

Mne testík ukázal tehotenstvo na 10 deň luteálnej fázy a to ani nie ráno ( menzes som mala dostať až o 4 dni) tak v pohode už može byť na teste vidieť 🙂 držím palce

anjelik0912
autor
19. apr 2013

@patesladko dakujem pekne 😀

anjelik0912
autor
20. apr 2013

@patesladko @albahaca @denisa87 @cenculinka tak baby robila som si test ale je negativny a mrcha stale nikde tak ja uz neviem :(

kristinka28
20. apr 2013

@anjelik0912 ahoj dakujem za radu vies na teste skoro nic nevidno,dnes som robyla este jeden velmi slabucko sa vidi ak sa pozriem dobre ,,alebo mi uz sibe 😀 neviem ,,pockam este par dni a urobim este jeden ,citim sa nejako cudne uvdime co to bude ,,tebe drzim peste

anjelik0912
autor
20. apr 2013

@kristinka28 diky moc mne na teste este vobec nic nevidno ale menzes nemam tak som zvedava potom daj vediet ze co 😀

kristinka28
20. apr 2013

@anjelik0912 ahoj dam vediet urcite ale mam taky cudny pocit ze som tehotna ,dufam ze sa nemylim 😵 ,zle mi je aj som vracala a na papieri som mala ruzove ,,,zajtra mozno si pojdem kupit test lebo nevidrzim

anjelik0912
autor
21. apr 2013

takze baby mrcha dosla ... 😒

cenculinka
21. apr 2013

@anjelik0912 😝 😖 😠

alchemilkazltozelena
1. júl 2013

@anjelik0912 ahoj naozaj to bola mrcha vtedy? ved pozeram ze si vtom 🙂

anjelik0912
autor
3. júl 2013

@alchemilkazltozelena vtedy hej ale potom sme skusili a dalsi mesiac vyslo

anjelik0912
autor
3. júl 2013

@alchemilkazltozelena vlastne to bola moja posledná mrcha 😀

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre