Kocky, potrebovala by som nejake info. Pri druhom porode som si zo stravotnych dovodov dala spravit sterilizaciu. Doteraz vsetko fungovalo ako ma. V januari sme boli na lyzovat, posuvala som si menstruaciu Norethisteronon, brala som ho 5 dni. Menzes mi dosiel na 5 den po vysadeni, bol sice trosku slabsi, ale trval normalne. Dalsiu menstuaciu som mala dostat teraz v stredu a nic.. Je mi uz par dni tak, ako keby som to mala dostat, pobolieva ma podbrusko, príznaky su presne take ako keby mala prist mrcha. Myslite, ze je nejaka pravdepodobnost, ze by som mohla byt tehotna?? Alebo je to dôsledok tych liekov? vdaka za kazde info
Ahoj.tak s tou sterilizaciou a prip.tehotenstvom ti nepomozem,ale norethi som brala ja aj a nemam ziaden problem a ms prisla ,ale mne zas pride vzdy svina...tym chcem povedat ze nirethus uz nema po mesiaci ucinok....mozno sa len nevie rozbehnut
@pipinkabb po tých tabletkách sa niet čomu diviť. Napchala si sa hormónmi a teraz sa telo dáva do poriadku.
Norethisteron mi riadne naburalo cele telo..dllho som si davala dokopy cyklus z nich..mozno sa to stalo aj Tebe.. 😒
no, dufam, ze standujes svojou otazkou...mas 2 deti, si sterilizovana, beries nejake lieky na posuvanie cyklu...a na konci sa spytas ci mozes byt tehotna??????????urcite nemas 17 rokov, tak by si mala vediet ako sa to da zistit a ked si si vedela zabezpecit hormony na regulaciu cyklu a sterilizaciu , tak ma to zaraza uplne, ze tu ides riesit mozne tehotenstvo..ci co cakas, co ti poradime???
@pipinkabb norethisteron casto rozhasi cyklus. niekedy aj na niekolko cyklov.
@rebeka7501
@zulok no ja len neviem, na co sa mam psychicky pripravit
tehotenstvo by bolo skôr výnimočné, skôr to bude z liekov. Pre pokoj duše si sprav tesť 🙂
Ahojte.... otehotnela niektorá z vás ivf aj keď ma sterilizáciu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@pipinkabb a co tak test?