Sterilizácia a možné tehotenstvo

pipinkabb
28. feb 2016

Kocky, potrebovala by som nejake info. Pri druhom porode som si zo stravotnych dovodov dala spravit sterilizaciu. Doteraz vsetko fungovalo ako ma. V januari sme boli na lyzovat, posuvala som si menstruaciu Norethisteronon, brala som ho 5 dni. Menzes mi dosiel na 5 den po vysadeni, bol sice trosku slabsi, ale trval normalne. Dalsiu menstuaciu som mala dostat teraz v stredu a nic.. Je mi uz par dni tak, ako keby som to mala dostat, pobolieva ma podbrusko, príznaky su presne take ako keby mala prist mrcha. Myslite, ze je nejaka pravdepodobnost, ze by som mohla byt tehotna?? Alebo je to dôsledok tych liekov? vdaka za kazde info

olifcek
28. feb 2016

@pipinkabb a co tak test?

qidko
28. feb 2016

@pipinkabb minule som citala niekde na nete ze otehotnela po sterilizacii po 5 r. ale myslim ze je to len vynimocne...skus si urobit test...moze to byt s liekov...

lubka1983
28. feb 2016

Ahoj.tak s tou sterilizaciou a prip.tehotenstvom ti nepomozem,ale norethi som brala ja aj a nemam ziaden problem a ms prisla ,ale mne zas pride vzdy svina...tym chcem povedat ze nirethus uz nema po mesiaci ucinok....mozno sa len nevie rozbehnut

rebeka7501
28. feb 2016

@pipinkabb po tých tabletkách sa niet čomu diviť. Napchala si sa hormónmi a teraz sa telo dáva do poriadku.

misel0806
28. feb 2016

@pipinkabb tabletky ti mohli narusit cyklus kazdopadne sa otestuj. Zazraky sa deju..😀😀😀

zulok
28. feb 2016

Norethisteron mi riadne naburalo cele telo..dllho som si davala dokopy cyklus z nich..mozno sa to stalo aj Tebe.. 😒

petra7777
28. feb 2016

@pipinkabb Ak do lekár do*ral....tak môžeš :(

alana1
29. feb 2016

no, dufam, ze standujes svojou otazkou...mas 2 deti, si sterilizovana, beries nejake lieky na posuvanie cyklu...a na konci sa spytas ci mozes byt tehotna??????????urcite nemas 17 rokov, tak by si mala vediet ako sa to da zistit a ked si si vedela zabezpecit hormony na regulaciu cyklu a sterilizaciu , tak ma to zaraza uplne, ze tu ides riesit mozne tehotenstvo..ci co cakas, co ti poradime???

pipinkabb
autor
29. feb 2016

@olifcek
@qidko mne tehu test najskôr ukazal az po 10 dnoch

pipinkabb
autor
29. feb 2016

@lubka1983 tiez ked som brala tie tablety prvýkrát, tak som ziadne vykyvy nemala, menzes dosiel presne, preto mi to je teraz cudne

mariannamk
29. feb 2016

@pipinkabb norethisteron casto rozhasi cyklus. niekedy aj na niekolko cyklov.

pipinkabb
autor
29. feb 2016

@rebeka7501
@zulok no ja len neviem, na co sa mam psychicky pripravit

pipinkabb
autor
29. feb 2016

@petra7777 no tak dufam, ze toto nie..

pipinkabb
autor
29. feb 2016

@alana1 a teba co tak nasralo, ked mi takymto tonom odpovedas?? ano, mam dve deti, som sterilizovana, odsunula som si o par dni cyklus.. ak mi nevies poradit, tak naco pises??

qidko
29. feb 2016

@pipinkabb no predsa aby sa nenudila🙂

luciannka83
29. feb 2016

tehotenstvo by bolo skôr výnimočné, skôr to bude z liekov. Pre pokoj duše si sprav tesť 🙂

mita82
27. júl 2020

Ahojte.... otehotnela niektorá z vás ivf aj keď ma sterilizáciu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre