Ahojte, potrebovala by som poradiť. Snažíme sa o bábätko a meriam si každý deń BT. Normálne mávam 36,5-36,6 cez ovu mávam 37. Mala som ovuláciu 37 3 dni a otom mi klesla teplota na 36,9 a drží sa mi takto už 6 dní. Robila som si test, ale ukázalo mi len jednu čiaročku, takže tehotná pravdepodobne nie som ☹ robila som si o pár dní aj ďaľší, ale zase nič.teda neviem, ale počula som že keď je žena tehotná tak je teplota vyššia a stále sa drží v jednej úrovni???Je na tom niečo pravdy?Prsia ma bolia ale nič viac.
@zuzinka44 Mne po ovulacii tiez kleslo, ale ako sa blizila MS sa mi to postupne zvysovalo....Ako ti radi mariankamk, vydrz do MS. Ak si aj tehotna, test este nemusi byt pozitivny. Kazdym dnom sa zvysuje HCG a v den MS mas vacsiu sancu na dve //. Mne dva dni po vynechani vysli dve ciarky, no ta druha bola len taka velmi bleducka 🙂 Je to ale individualne. Drzim palceky!!!
ahojte... velmi pekne prosim, ci mi nevie niekto poradit ohladom BT .... zatial mi tu nikto neodpisuje :(
BT sa mi drzala 36,9 .. potom klesla na 36,7, potom 36,9, tak klesla na 36,6 a potom opat na 36,9 .... ms meska uz tyzden, robila som si test - 3 negativne a na jednom slaby ruzovy dusik... ozaj velmi slaby.... moze v pripadnom tehotenstve takto BT klesat a stupat???????? planujem si kupit dalsi test ale skutocne nestiham, kedze som v praci do vecera do osmej.... len som chcela vediet co ma znamenat tak stupajuca a klesajuca hodnota??? dakujem!
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@zuzinka44 vydrz do termínu ms, na testovanie máš čas... a vždy lepšie, ked hodis obrázok grafu, nech sa to dá poriadne zhodnotiť... len takto napísané to môže aj zavádzať a zle ti poradíme...