Ahojte.Chcela by som sa vás opýtať, že 1.test mi ukázal slabu čiarku. O dva dni 2.test mi ukázal znova slabú čiarku, tak som skúsila zase o dva dni a bola silnejšia(pred MC-meskala prave už 2 dni). Tak teda som počkala 4 dni že už bude pekne ju vidno a zase 3.test ukázal slabú (po MC). Medzi tým co som čakala tie 4 dni som mala menštruáciu ktorá mi meskala 2 dni. Idem na gyndu ale až 5.12.ma voľný termín.
Ďakujem za každú odpoveď 🙂
@lucia_0012 ak si mala na testoch rovnako slabé čiarky a potom dostala MS mohlo ísť o biochemicke....ja som pár dní po MS mala slabu čiarku stale
Menzes mi meskal 2 dní a bol slabucky
@ninka99865
@esmeronka prvý do limitu slabá čiarka ale viditeľná
Druhý tiež,tretí silnejšia krásne ju bolo vidieť a po menzese dve testy slabšie ale stále krásne viditeľné.
Gynekológ mi hovoril ze nemusím mať ešte hladinu hcg dosť vysokú aj keď som tehotná ze to sa u každej ženy inak stupnuje preto niektoré sú v 2.mesiaci a test je negatívny alebo so slabou čiarkou.
Ale mam prísť k nemu aj tak na vyšetrenie ale až 5.12.
@lucia_0012 robíš si testy tej istej značky?
skús o 2-3 dni test a uvidíš každopádne držím palce nech vybehnu kolajnice daj vedieť
@esmeronka no nie lebo u nás v lekárni som kupovala len tie ktoré mali k dispozícii :/ skúsim ešte urobit
Ak nemajú aj iné, tak potom jedine asi počkať a urobiť neskôr. Alebo v drogérii pozri, tam tiež mávajú, ak si nedočkavá 🙂
@dagmara17 u nás len v lekárni ale skúsim pozrieť ešte v meste keď budem. Len neviem ci kúpiť zase paličkový alebo už digi ktorý ukáže ak by som bola tehu aj týždne
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lucia_0012 čiže si mala menzes?