Stále rovnaká čiarka na teste

esterka13
25. dec 2024

Ahojte , prikladám foto tehu testov , druha čiarka stále rovnaká , začala som testovať pri hcg 400 až po včera kedy bolo 2600 ( z krvi) no čiarky na teste stále nie úplne silne
Dnes mi zo dňa na deň odišli príznaky , prsia a podbruško ma prestalo bolieť , cítim sa v pohode akoby som ani tehotná nebola
Prosím čo si o tom myslite ? Dakujem

esterka13
autor
25. dec 2024
janai1
25. dec 2024

@esterka13 keď chceš kontrolovať intenzitu ciarok tak treba testovať rovnakými testami a nie každý iný

jaskolka
25. dec 2024

Toto je celkom zbytočny stres,čo robíš.
Každý test je iná značka a má iné množstvo farbiva. Naco toľko testujes? Hcg ti stúpa aj v krvi,si teda tehotná Navyse čiarky nikdy ani nemusia mať úplne rovnaku intenzitu, stačí,že sú dve. Príznaky vôbec nemusís mať rovnaké stále,to nemá nič spoločné s tým,ako sa vyvíja tehotenstvo. Ja som mala príznaky stále a pritom šlo o MA.Opacne keď som príznaky nemala,tak šlo o úplne bezproblémove tehotenstva.
Okrem tohto,v tomto štádiu aj tak sa nič nedá robiť ,je to vždy hlavne na začiatku buď alebo týmto sa fakt len zbytočne stresujes.

dadka1997
25. dec 2024

@esterka13 treba testovať rovnakými testami, a určite sa neblázniť a nekontrolovať si testami výšku hcg načo sa zbyotčne stresovať?

fidorka7
25. dec 2024

načo test ak vieš aké je HCG??????

lelelienka
25. dec 2024

Ty viac veris nejakemu ocuranemu domacemu testu ako kvantitativnemu vysetreniu z krvi? 🤷‍♀️

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre