Stále nič..neviem otehotnieť

podkolienka951
15. mar 2019

Ahojte, snazime sa no stale nic, stale mam negativne testy, prosim poradte co mam robit. Neviem ci bude problenom moja nadvaha alebo co... Dakujem za kazdu radu.

diewcatqoo
15. mar 2019

@podkolienka951 ahoj, problemov moze byt milion. Boli ste s partnerom na nejake podrobnejsie vysetrenia?

podkolienka951
autor
15. mar 2019

@diewcatqoo ahoj, zatial nie, ake si mame dat urobit.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
podkolienka951
autor
15. mar 2019

@veronika4495 @diewcatqoo dakujem, momentalne si sledujem aj bazalnu teplotu v konecniku, no ale stale nic ☹

lucka12399
15. mar 2019

@podkolienka951 ako dlho sa snazite?

podkolienka951
autor
15. mar 2019

@lucka12399 dva mesiace

lucka12399
15. mar 2019

@podkolienka951 joooj to je niiic 🙂

lucka12399
15. mar 2019

@podkolienka951 hlavu hore dva mesiace to je nic .. niektori sa snazia rooky a roky .. my sme sa snazili 7 mesiacov prislo mi to vecne a pritom to bolo tiez malo .. niekedy to proste nejde na prvy sup hlavne na to nemysli a uvidis zadari sa raz 🙂

podkolienka951
autor
15. mar 2019

@lucka12399 tak ale už sme sa snažili aj pred rokom no nepodarilo sa... ked mam plodne dni + si sledujem aj tu bazalnu teplotu v konecniku tak skusme kazdy den.

lucka12399
15. mar 2019

@podkolienka951 tak to skus nejako riesit s gynekologom.. ci mas vsetko v poriadku a popripade potom ci ma priatel vsetko ok 🙂

podkolienka951
autor
15. mar 2019

@lucka12399 no skusim, lebo test si robim kazdy tyzden ked pridem s prace ako aj dnes mozes kuknut fotku, skusim asi tu gyndu

lucka12399
15. mar 2019

@podkolienka951 tak si ich nerob.. zbytocne sa nad tym moc zamyslas a vtedy sa vobec nedari .. ja som testovala tiez furt a nic nikdy z toho a raz som sa na to uplne vykaslala lebo som uz toho mala dost a ten mesiac sa zadarilo.. skus na to nemysliet .. je to tazke ale mozno sa vtedy zadari

podkolienka951
autor
15. mar 2019

@lucka12399 no asi kašlem na to, budem si len tu bazálnu merať a sledovať menštruáciu, a inak odkiaľ je najlepšie merať....

lucka12399
15. mar 2019

@podkolienka951 fuu to ja neviem .. ja som si ani to nerobila 🙂 ja som si len menzes sledovala potom cca vyratala ovulku a to je vsetko ...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evalin88
15. mar 2019

Mne doktorka priamo vysvetlila ktore dni sa treba snazit. Doporucila infolic a na dalsej kontrole o cca mesiac som uz bola tehotna.. este sa zasmiala ze stacilo vysvetlit

wewe4
15. mar 2019

Ahoj, chce to určite hlavne pokoj, aj keď to sa ľahko hovorí, chápem...nám to tiež chvíľku s partnerom trvalo.. Pár mesiacov a každý mesiac som hola hneď celá nešťastná z toho. Začala som brať aj kyselinu listovú, B12, Multi Macu.. Neviem, či pomohlo konkrétne toto , ale podarilo sa 😃
A keď spomínaš nadváha, možno by stačil taky dobrý jarný detox. Pracujem momentálne s Forever a nejedna baba tam má skúsenosť, že ani nič iné nebrala, ale spravila ako základ detox a už počas neho otehotnela.. Ak máš záujem o viac info, napíšem do správy 😉

nini1010
15. mar 2019

Neviem akeho mas gynekologa,ale vsetko zacina v takychto pripadoch u dobreho starostliveho gynekolog,ktory ta zodpovedne poposiela na testy.Za prve folikulometria zeny(to ti vela krat spravi aj tvoj gyndos) a na zaklade toho ti vie nielen zistit ci vajka spravne dozrievaju,ci mas vobec ovulaciu ale dokonca ti ju vie aj v pripade zaujmu injekcne vyvolat ked budu vajka zrele a teda mozete sexovat s tym ze viete presne ze najblizsich 24 hod si plodna a netriafas sa teda nahodne do ovulacie.Dalej hyfosy-priechodnost vajcovodov a spermiogram partnera.To je absolutna alfa a omega,bazalny zaklad ktory potrebujes najskor.Ak toto bude ok treba patrat dalej.Ale ako hovorim vsetko zacina naozaj dobrym gynekologom ochotnym riesit,co ma pripadne rovno aj vybavenie a poposiela ta.Je strasne vela lekarov ktory sa na teba vyprdnu a miknu plecom, takze ak mas takeho tak ber kartu a najdi si najlepsieho v okoli.

almia
15. mar 2019

a kolo vazis? ked myslis ze problem je nadvaha?cisto informativne sa pytam., dakujem moc.. za odpoved pomoze

nini1010
15. mar 2019

Vela zien ti bude vraviet ze to chce cas a pokoj.ano to je svata pravda.ale ja som toto tvrdenie vnutorne prijala az ked sme absolvovali vsetky testy a vysli negativne.az potom som bola ochotna prijat ze to je o psychike.kym totiz nemas testy nevies ci nemas nejaky problem ty alebo partner,co je v dnesnej dobe hrozne caste,a teda mozno len stracas cas pocas ktoreho by si mohla vyriesit problem,samozrejme ak tam nejaky zdravotne je.kym sa nedas zodpovedne vysetrit tak nevies na com ste.

nini1010
15. mar 2019

A bazalnu teplotu si meraj predsa v posve.

mondolina
15. mar 2019

@podkolienka951
Prečo si robíš test každý týždeň? To ma aký význam?

sweetlip
15. mar 2019

Ja som si merala bt pod jazykom.Ale je dolezite aj spravne meranie.Ako pisu ine baby kup si inofolic.Mne velmi pomohol a mesiac po uzivani som otehotnela.Tiez mam nadvahu.O prve babo sme sa snazili 9 mesiace a o druhe mesiac.Ked bol manzel na spermiograme vtedy nam jeden urolog poradil aby sme vyskusali polohu odzadu pri vyvrcholeni,ze proste niektore zeby ostanu tehotne iba takto.Taktiez po pohl.styku ostat kludne lezat,ziadne dvhanie noh.

misel0806
16. mar 2019

@podkolienka951 dva mesiace na snaženie nieje veľa,,,mne sa podarilo druhýkrát otehotnieť po 9 rokoch, takže budeme mať veľký vekový rozdiel medzi deťmi,,nevadí ďakujeme pánu Bohu za druhé životné šťastie,,,,,,držím ti palce,,,príde to keď to budeš najmenej čakať ,presne tak ako ja...✊✊🍀🍀😊🍀🍀✊✊a s nadváhou som otehotnela aj ja

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre