Stále negatívny test

1jk1
26. máj 2021

Dobrý deň, posledná riadna ms bola 18.3., potom každý mesiac doteraz len slabá, cca 4 dní, v apríli meskala 4 dni, v nedeľu 23.5. Stále Negatívny test, len mám v krížoch bolesti aj nevoľnosti, stále mi je zima, neviem prečo

simsalabim
26. máj 2021

@1jk1 a lekar co na to?

1jk1
autor
26. máj 2021

@simsalabim plánujem ísť na budúci týždeň

zuzx
26. máj 2021

Tak ak mas negativny test, nie si tehotna. Skor riadne rozhadzany cyklus ktory treba riesit, ak chces otehotniet.

marianna_peskova
26. máj 2021

Doteraz si mala každý mesiac menštruáciu. Tehotná nebudeš. Ak sa cítiš zle, poraď sa so svojím lekárom.

1jk1
autor
26. máj 2021

@marianna_peskova áno menzes prišiel, meškal, bol slabší, nie taký ako predtým ... Len ja som zrejme paranoidna, z čoho plynú aj tie ostatné "priznaky".

nafka0483
26. máj 2021

@1jk1 Bolesti v krizoch, nevolnosti a zima a navyse trosku rozhodeny cyklus su priznaky x inych zdravotnych problemov, neviem preco si nahovaras prave tehotenstvo.

1jk1
autor
26. máj 2021

@nafka0483 kvôli rozhádzanému cyklu a zvláštnym nevoľnostiam, ktoré som nikdy predtým nemala, akoby som mala úplne šialene stiahnutý žalúdok

nafka0483
26. máj 2021

@1jk1 Ved mas negativne testy. Stiahnuty zaludok a nevolnosti mozes mat z desiatok inych diagnoz ;) chod k lekarovi.

1jk1
autor
30. jún 2021

@nafka0483 takže ma poslali na gastro, aj som si myslela

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre