Stále jasnovidecké otázky typu som tehotná

fiona203
9. júl 2020

Ja rozumiem, že každý sa chce poradiť, ale otázku typu "môžem byť tehotná?" jednoducho nepochopím. Ak niekto už vie, ako robiť deti, hádam vie, ako zistiť ci sa to podarilo. Tu nedostane odpoveď, lebo odpoveď je vždy môže alebo nemusí a jedinú odpoveď dajú relevantne potvrdenie lekárom alebo testom. A ešte ste považovaný za drzeho a necitliveho, keď napíšete, že na to potrebujeme veštecku guľu. Pritom
napidetelenpravdu

marianeta
9. júl 2020

A čo ťa to trápi? Však nechá sa pýtajú..Tento tvoj výlev je rovnako zbytočný ,ako otázka ,,môžem byť tehotná?"

fiona203
autor
9. júl 2020

Máš pravdu, čo sa rozčuľujem...

lenuliatko84
9. júl 2020

Aj mna to vytaca a poriadne.ako keby nevideli jednu alebo 2 ciarky. Maju ist k lekarovi,MK im asi nepomoze

h2
9. júl 2020

Úplne najlepšie je, ak sa ešte tá téma volá "Prosím, pomôžte mi", alebo niečo podobné. Človek to otvorí, lebo veď teda, pomôžeme, keď môžeme. A tam fotka testu s otázkou. 🙈

greta2017
9. júl 2020

ja sa snazim stale pochopit najma zeny co sa dllllho bez uspechu snazia o babo ze sa chytaju kazdej slamky a fotia biele tesy s nadejou ze aspon tu na MK im niekto da nadej ze "tam nieco vidi" ☹ vtedy mi pride luto, ale na co som alergicka je ked napisu "Predvcerom sme mali sex a dnes mi je zle od zaludka, napina ma a test je negatvny, myslite ze stale je tam sanca??? " ....no vtedy sa ja radsej zdrzujem komentarov lebo tiez si hovorim zbytocne budem niekoho poucovat alebo sa nad cudzim rozculovat 🙂

katrin2015
9. júl 2020

😀😀😀 nerobila som si ani jeden jediný test, ani u lekára som nebola, no predsa som si istá, že som tehotná. 😚😚😚😀😀😀

fiona203
autor
9. júl 2020

Veľakrát tak ženy túžia po bábätku, že príznaky si často domyslaju a príliš sa sledujú, psychika robí veľa. Ale treba si uvedomiť, že nie je ostrá hranica medzi predmenstruacnym syndrómom a tehotenským na začiatku tehotenstva. Teda zase MK nepomôže. Trpezlivosť rúže prináša.

vierkainka
9. júl 2020

Pre mnohé ženy je toto také útočisko, taka imaginarna kľučka od brány nádeje v materstvo. Aj ja tvrdím, že istú odpoveď dá iba lekár a priznám sa, že veľakrát závisí moja odpoveď aj od toho , akou formou je ta otázka položená, v akom duchu sa nesie. Arogancia, ale aj beznádej, zúfalstvo.. Ako kedy. Platí však, že ak človek chce, odpovie, ak nie, tak nie. Nikto učený z neba nespadol a iná rada a skúsenosti od žien padne vhod. Ži a nechaj žiť. Ak nechceš roluj ďalej a nerieš. 🌼🙂Nekaz si deň.

lenqua_12325
9. júl 2020

Ale musíte uznať, že aj debil vidí, či na teste je jedna čiarka alebo dve. 🤦🏻‍♀️Načo sa toto pýtať niekoho na internete?? Včera bol sex a dnes mi je zle. Nie, tak zázračne rýchlo to nefunguje 🙏 chápem, že ak niekto chce a nedarí sa tak áno aj suchej slamky sa chytá ale trosku používať aj rozum, lebo z toho cloveku ale úplne prepne keď neriesi nič iné len testy. Tiež sme sa snažili a poplakala som si 3 mesiace ale nič nevesala ma internet však rozmýšľam a vidím stav takže niesi jediná, koho to vytáča.

11iva11
9. júl 2020

@fiona203 Nereaguj na to. Zbytočne sa rozčuľuješ.

sunny8
9. júl 2020

@lenqua_12325 no ja som asi bola debil ale ja som na jasnom bielom teste videla dve čiarky keď sme sa veľmi snažili o bábo. Ešte aj gyn som ukazovala že test je pozitívny že ako to že ona nevidí na usg nič .. a pozerá na mňa ako na drbnutu. Až s odstupom času som videla že tam bola len jedna .. keď žena túži tak oslepne

lenqua_12325
9. júl 2020

@sunny8 hej, niekedy sa ukáže len kolajnicka druhá a žena tuziaca po dieťati sa toho chytí. Viem o com hovoríš.

nickpick
9. júl 2020

@fiona203 podla mna to miestami hranici az s obsesiou permanentne si robit ovulacne, tehotenske testy a neustale ich zverejnovat, pytat sa, vidite tam druhu ciarku, nahovarat si priznaky tehotenstva, chorobne sa sledovat, za kazdou nevolnostou, pichnutim vidiet hned tehotenstvo....a co je smutne velkemu mnozstvu zien tu chybaju zakladne vedomosti o biologii, fungovani zenskeho tela, to je vazne tak zatazkavajuce najst si informacie na internete ci v knihach? nie, radsej tu budem denne vypisovat....ja som tiez neotehotnela zazracne na 1. pokus a presla som si teda mnohym kym sa dieta podarilo, ale toto by som nedokazala...

damtiporiti
9. júl 2020

Chcú sa pochváliť ostatným, že mali sex.

majamat
9. júl 2020

@nickpick presne toto nechapem ani ja. ked neico neviem, tak si o tom najdem najskor clanky. je lepsie, ked su odbornejsie, ale niekedy aj take bezne clanky pomozu. odbornym nie kazdy rozumie. no niektore si nedaju tu namahu,a by si vobec najskor nieco zistili, len tu vypisuju.
co sa tyka testov a tehu, tak my s lepsimi informaciami dokaze odpovedat aj bez testu, ale niektore temy su zalozene vyslovene lenivymi uzivatelkami. stretwvam sa s tym, ze sa niekto opyta na nieco, co si treba vygooglit, ale aj tie co yb mohli odpovedat si to musia vygooglit. to uz mi pride ako lenivost. a este ked napisu, ze nemaju cas,a le maju cas chodit na MK. a keby aj nemali, na jednej strane preco by som ja mala svoj minat na to aby som info hladala za nich. no niekedy cas mama a kludne to info najdem ( jasne, je to dobrovolne ), ale teda nepochopim taketo myslenie a vypocitavost, ci lenivost.

lussyl5
9. júl 2020

@fiona203 Najlepšie na tých fotkách testov je že ona keď to sfotí telefónom,my to tu vidíme na svojom monitore PC či mobile,dokopy prdlajs vidíme čo tam naozaj je,ona doma čo to má priamo pred očami to vidí 100 krát lepšie ale musí to sem vešať 🤦

lenuliatko84
9. júl 2020

@damtiporiti 😀😀😀od teraz sa zacnem chvalit kazdy den aj ja😂😂😂

emuska72
9. júl 2020

Majsterky svetla všetky 😃

veronika1234512345
11. júl 2020

@lenqua_12325 je rozdiel plakať 3 mesiace a 3 roky napríklad.
Ale inak súhlasím
Vždy si treba udržať chladnú hlavu ☝🏼
Pretože niekedy mám pocit z tých príspevkov, že tie ženy sa tu viac len deptaju ako by im to malo pomôcť.
Tiež sme sa dlho snažili a kadečím si prešli, ale ak viem predsa ako sa robia deti tak viem ako ženské telo funguje (ma fungovať) aký je to proces oplodnenia atď a uvažujem triezvo.
Mne je tých žien ľúto keď naháňajú "duchov" a tie príznaky všelijaké 🤦‍♀️
Je to tým ze sa príliš sledujú a veľmi chcú.
Bola som na tom podobne, ale vďaka bohu 🙏 som tomu nepodľahla.

miskamichalka
13. júl 2020

@fiona203 no tak toto je maximalne zbytocny prispevok. Zeny, ktore sa dlho snazia otehotniet a vidia na teste kolajnicku su nadsene a zaroven neiste. Neviem, ci ty si cakala na vytuzene babatko 10 rokov, ale ver, ze kazdy naznak kolajnicky na tom teste by ta rovnako odstal a chcela by si nazor inych zien. Aj o tom je Modry konik. Inac by tu skupina s nazvom "Som tehotna?" nebola!

lussyl5
13. júl 2020

@miskamichalka Tá skupinka by bola dobré riešenie pre všetky čo potrebujú robiť tehotenský test každý druhý deň a vešať na koňa.Sú to stovky úplne rovnakých tém s identickými fotkami testov.Tak by bolo úplne super keby mali na to skupinku a tam si to riešili.A myslím že mi tu na monitoroch na ten test vidíme oveľa horšie ako ona doma na živo.Chápem každú túžiaci ale tým neustálym testovaním si vyrábajú len ďalšie stresy.Pritom riešenie je jednoduché so dva testy aspoň s týždňovým odstupom a keď je výsledok neistý tak na gyndu,tam jej to povedia na 100%.A nehovor mi tu že sú tie ženy také bábovky,že nevedia pár dní vydržať.

majamat
13. júl 2020

@lussyl5 suhlasim a po 10r snazenia sa by mala uz dobre vediet ako to funguje, ze ak je test neisty,m tak zopakujem o niekolko dni.

lussyl5
13. júl 2020

@majamat Ale aj tak tu bude na 500krát spamovať koňa a keď sa skúsiš ozvať že sa ti to nepáči lebo to tu vidíš už neviem koľkýkrát tak sa dozvieš aká ty si zlá,bezcitná a ako nechápeš tie čo veľmi chcú.

montemotherone
13. júl 2020

@fiona203 A ešte viac ma pobaví fotka a na nej naskladaných 20 obdeň ocikaných testov 🙈 Akože aby som vrážala do testov keď chcem otehotnieť 😏 Niektoré asi majú pocit, že čím viac testov, tým vyššia šanca 😁

miskamichalka
13. júl 2020

@lussyl5 Nie je tu to zakazane a je to vec kazdej zeny a tvoja zbytocna starost 🙂

fiona203
autor
13. júl 2020

@miskamichalka skôr som nenarazala na testy, ale otázky typu je mi na zvracanie, boli ma brucho, som tehotná? Ale to tu nikto nevie. To máš ako otázku, keď sa susedy rozpravaju: "ahoj suseda, boli ma v kolene, myslíš, že bude pršať?"

miskamichalka
13. júl 2020

@fiona203 kazdy sme iny! Niektore su tak posadnute tehotenstvom, ze riesia aj taketo veci. No a co? Mna skor viac udivuje, kolko zien to dokaze rozculit a dokonca o tom vytvori aj prispevok :D
Pomahajme si a nekritizujme, svet bude krajsi ! *Peace*

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre