Ahojte normálne si už pripadám na hlavu naozaj úplne mi šibe ,mám dve deti a nikdy som to neriešila ako teraz . Idem k veci ....
27.2. som mala menštruáciu . Pohlavný styk sme mali 11.3. kedy som mohla jediné otehotnieť . Len že mala som nastavený v mobile menstrucny kalendár automaticky a podľa neho som mala dostať menštruáciu 26.3. cyklus 27 dni a mešká mi 6dni .
Len že som pozerala nastavenia a dala si upraviť výpočet za posledného pol roka a tam mi ukazuje že mi mešká len jeden deň a cyklus 32dni . Robila som si tehotenské testy viac ks. No dám posledné dva výsledky . 1 som si robila v utorok poobede . Test pod tým bolo včera ráno .
Dnes som si robila Digi test a bol negatívny a poobede 2fotka tiež značka mamatest
@lolinka2701 treba spravit z ranneho mocu..na tej prvej fotke druhy test vidim slabu ciarku 😊
Digi test má citlivost 25,mamatest 10
Ciarku vidim😊 podla mna si tehotna..digi je menej citlivý
@katulka027 áno ďakujem zajtra ráno urobím posledný
@pink_lady ďakujem vôbec ma nenapadlo že má takú citlivosť 🤦
@hanka555 ďakujem no úprimne bolo neplánované ale už sa aj teším keby to vyšlo 😊
@lolinka2701 potom daj vediet a gratulujem 😊
@katulka027 áno jasne napíšem tu ale neviem noo ešte není asi k čomu gratulovať uvidíme ale ďakujem 💋
@katulka027 ahoj dnes ráno test negatívny 🤦
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Stretli ste sa niektorá s tým ? Boli ste alebo nakoniec neboli tehotné ? Ďakujem . Keby tam nevidíme tu slabú čiarku kašlem na to úplne ale takto mi to nedá proste pokoj 🤦 k dr som objednaná na 13teho .