Uzila ho uz niektora z vas, a nebola ste tehotna?
uzivala som dva krat.... vzdy som zrejme bola tehtna, teda nieco sa tam uz asi dialo, bo som zacala krvacat.... ☹ ale myslim, ze 48hodin mas cas..... pri jednom co som mala v uk 56.... tak neviem... kazdopadne sa porad s dokim, si myslim 😒
Ako je možné zabrániť neželanému počatiu po nechránenom styku?
Do 72 hodín od styku je možné použiť „núdzovú antikoncepciu“ Postinor2, ktorý je voľne dostupný v lekárňach.
aj ja som uzila, staci to....
Postinor staci uzit do 72 hod. od nechraneneho pohlavneho styku, ale potom este po 12hod. od prvej tablety treba uzit druhu. A potom su este tablety Escapelle, ktore sa uzivaju tiez do 72 hod, ale tu staci uzit len jednu tabletu.
dnes som bola v lekarni, a mi lekarnicka povedala, ze Postinor sa nevyraba. a escapelle nemali, uff, dnes tomu ubehne 48hodin, tak zajtra idem kupit do mesta, dufam, ze to stihnem do tych 72hodin a nebude nic...teda babo.
hej,postinor sa už nevyrába....teraz je Escapelle,treba užiť do 48 hodin a je to len jedna tabletka 😝
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
mne sa zda ze to je do 48 hodin,ale nie som si ista..
u nas v septembrovcatkax ma iwis lili a tiez uzila postinor tak ja ti neviem ci je to az take spolahlive 😅