Ahojte, mám si začať pichať Clexane po 2 pozitívnych testoch. Nikto mi však nespresnil, či je potrebné sa testovať ešte pred MS alebo stačí keď mi vynechá, tak na druhý na deň? Mam 30 dňový cyklus, čiže 31DC. Ci pripadne ešte neskôr? Nechcem už hľadať duchov na teste a zbytočne sa stresovať ešte viac. Mam za sebou pár krát MA a predtým som sa testovala ako šialená a nepomáhalo to naozaj k ničomu.
mne lekar kazal testovat este pred ocakavanou menstruaciou, ja som ale mala posunutu ovulaciu a test mi vysiel pozitivny uz skoro tyzden pred (aj tak bola posunuta) a zacala som pichat skor tym padom
No ak máš za sebou niekoľko MA, a vyšlo ti že treba pichať clexane, tak by mohlo pomôcť mať odsledovane ovuláciu a testovať čojaviem 10 dní po. Prípadne ja ak by som mala nejaký jednoznačný problém z hematologie (u mňa nič konkrétne nevyšlo, aj tak som mala pichať), tak by som pichla preventívne vždy už čojaviem 10 dní po ovu až do nejakých 14-16 po, resp. do jasne negatívneho testu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja som sa tiež testovala ešte pred MS, aj mi povedali, že si mám Clexane pichať (kvôli rovnakým dôvodom, ktoré píšeš). Testy mi však vždy vychádzali negatívne, až asi 5 dní po vynechaní bol prvý pozitívny. Vtedy som začala s Clexanom a všetko je OK. Držím palce!