Spoľahlivý test - duch na teste

magdalena1996
5. dec 2020

Ahoj, už som tu písala viackrát, ale potrebujem vedieť vaše skúsenosti s testami a prípadne vyjadrenie k testom, ktoré som si zatiaľ robila.
Dievčatá, ktoré majú tendenciu rýpať a nevyjadrovat sa k danému ,,problému", prosím nekomentujte, diskuzie su k tomu aby sa v nich vyjadrovali názory 🙂 ďakujem 🙂

Tak, k veci: mám podľa kalendára 5 dní do ms, ale viem , že niesom sama ktorá skúša testy skôr. Už 4 dní má vkuse boli podbruško, akoby som mala menštruáciu a večer ma strašne pália prsia.
Prvý test som si skúsila predvčerom 8dpo bol to test - ,, sluníčko" , další včera kazetový Pepino -farba Sá asi rozpila vyskočila na mňa čiarka silná, a dnes poobede som skúsila mamatest síce asi slabý duch ,ale viditeľný okom, a nabehol hneď v limitu.
Moja otázka znie, aký test je fakt najlepší na testovanie? Viem že je skoro na testovanie, ale ak by mi nebolo zle tak ma to ani nenapadne.
A čo si myslíte o testoch? Dnes som 10dpo.

thoughtfulweirdo
5. dec 2020

Veľmi pekní dusikovia, držím palce 😁 čo sa týka testu, podľa mňa je jedno, aký použiješ, len nech je 10kovy a stále rovnaká značka, tak jednoznačne uvidíš, či čiarka silnie.

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzana_ilkova
5. dec 2020

@magdalena1996 ahij mne sa osvedcil digitalny test,je drahsi ale ulaze ti presne v ktorom si tyzdni

nelca0510
5. dec 2020

"Dievčatá, ktoré majú tendenciu rýpať a nevyjadrovat sa k danému ,,problému", prosím nekomentujte, diskuzie su k tomu aby sa v nich vyjadrovali názory".
Ano, sú. Tudiz si môžem napísať svoj názor. Príznaky sa ti takto skoro nemôžu objaviť, na to treba čas. Rob si test, keď mešká MS. Čiarku uvidíš aj bez toho, aby si test rozoberala a dávala do negatívu.

becyn97
5. dec 2020

@magdalena1996 ja neviem mozno som ja blba ale ked si robila uz tolko testov a stale tam mas ducha (sú tam viditelne ciarky) tak naco sa pytas?Evidentne budes tehotna...pockaj preboha na menzes,ked ti pride tak moze byt biochemicke ked nie tak si tehotna...ja som bola tiez nedockava,ale ked mi 1 den meskal tak som si robila test a boli tam 2 ciarky.za 2 dni som isla ku gynekologovi ktory sice na sone nic nevidel ale bral krv na hcg....zbytocne sem budes davat fotky,nasa odpoved bude stale taka ista...hlavne sa nestresuj..

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magdalena1996
autor
5. dec 2020
magdalena1996
autor
5. dec 2020

@sandra151 tá dotyčná si bude robit i testy po zistení tehu u dr. 🙂 A možno i dokonca tehotenstva 🙂 práve kvôli takým dievčatám ako si ty, som napísala prvé vety v diskuzii, pokiaľ mi nemáš čo k tomu povedať a chceš rýpat tak skus v iných skupinách. Ďakujem.

petamich
5. dec 2020

@zuzana_ilkova digitalny test ma ale nizsiu citlivost cize jej s velkou pravdepodobnostou v tieto dni neukaze nic, ak 10tkove ktore si robila vyzeraju takto tak 25kovy digitalny je este skoro robit ale skusit moze 🙂 za mna maju vo vseobecnosti testy clear blue najviac farbiva, clear blue skory mi vysiel uz 10DPO (ja som testovala skoro lebo som musela, od naznaku ciarky mam fraxiparin a progesteron), pre mna za mna nech si testuje kazdy den ked sa jej chce tolko penazi minat ;) drzim paste! @magdalena1996

sandra151
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
magdalena1996
autor
5. dec 2020

@sandra151 :D presne tak ďakujem 🙂

luci_ba
5. dec 2020

@magdalena1996 držím palce , to su pekni dusikovia ;)

aneta129
6. dec 2020

@magdalena1996 ten prvý nie je náhodou antigenovy test na covid???

veronikaszabova
6. dec 2020

@aneta129 to ako fakt tato otazka? 🤦‍♀️

nelca0510
6. dec 2020

@aneta129 dievča, vždy sa chrán pri sexe, ak myslíš túto otázku vážne

aneta129
6. dec 2020

@veronikaszabova
My ich robime v robote a na niektorých nie je pisane covid test ale vážne, mozno si robila covid test....

aneta129
6. dec 2020

@nelca0510 myslela som to v ramci srandy, ked ty dievca nevies ako vyzerá test na covid tak nepis sprostosti... Presné tak isto ako jej prvý test a ked ten mala pozitívny a ostatne negatívne, tak neviem 🤣🤣🤣

veronikaszabova
6. dec 2020

@aneta129 nauc sa citat

sense
6. dec 2020

@veronikaszabova inak keby tam nie je to hcg napisane tak by to mohlo byt aj realne 😂😂😂.podobne vyzeral aj test kt robili dcere ked nska sarlach ten kazetkivy len samozrekme bez hcg na boku napisane 😁😁😁😁

nelca0510
6. dec 2020

@aneta129 nerob si deti

veronikaszabova
6. dec 2020

@sense ved ok, ale aneta129 si z nej robi srandu, ze robila covid test. Co mne neprislo vobec vtipne, skorej trapne. Nakolko sama musi vidiet, ze to je tehotensky test.

zuzana_ilkova
6. dec 2020

@petamich mne ukazal digitalny test hned v prvy tyzden ze som tehotna tak preto ho odporucam tie druhe mi ukazovali len slabe ciarky takze som to mala nejako naopak😁

magdalena1996
autor
6. dec 2020

@aneta129 🙂

magdalena1996
autor
6. dec 2020

@aneta129 test na covid som si nerobila 🙂 - pokiaľ ho nepredávajú v dmku so štítkom tehotenský kazetový test Pepino 🙂

aneta129
6. dec 2020

@magdalena1996 ved ja srandujem ja len viem, ze testy na covid su take isté ako tehotenské sa sneje v robote...

nelca0510
13. dec 2020

@magdalena1996 ahoj. Tak čo, ako to dopaldo? Menzes neprišiel a 2 ciarky sú silnejsie?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre