Mama testy nikdy viac.. jeden duch za druhým. 4dni pred ms. Najhoršie testy na trhu..!!!
Ten ružový je zrejmé livsane a vidi sa mi, že aj ten má ducha. Možno ide o biochemické tehotenstvo
@stastnamamana4 áno iné ukazujú negativitu🙂 ms neprišla.
@majki_ki áno je to livsane, je negatívny duch tam nie je ani pri podsvietovani ani nijak 😅 môže ísť. Ale biochemické som mala 2m dozadu to mi meškala ms 3dni a testy takéto no na druhý deň už negat aj mamatest bol vtedy negat.
Vždy som testovala s woman secret a vždy ukázali co mali 🙂 za mna najspolahlivejsie, skus vyskusat nabudúce 🙂 myslím ze tieto mama testy sa tu už viackrát rozoberali ze su naprd
Ja napríklad nemôžem povedať na Pepino testy, aj keď všetci na na nadávajú, mne falošných duchov nerobili🙂 možno z toho ešte bude tehotenstvo a iné testy ukážu neskôr☺️
4dni pred ms? Mne ukazal test taku čiarku ako je tvoje len 2dni pred ms, ešte aj 3dni pred ms bola negativna.
Takže sa nerozčuľuj a skus vyčkať ešte 2dni alebo ked nie si spokojna s lacnými testami kup si clear blue digital.
@ildiko36 ale prečo ostatné sú negativne ? Inej značky🙂 digi bol negat. Ale na ten je skoro..
Co davas? Mas nejake hcg v moci, to ze ty mavas biochemicke tehotenstva neznamena ze test je zly. Mamatesty su citlive a dobre. Tebe embryo produkuje hcg ked sa implantuje ale potom "odumrie" a hcg klesne a pride ti ms. Nic take ako duch na teste neexistuje, treba pouzit mozog.
@veronice aj mne pri prvom ukazal womansecret pozitív z večerného mocu hneď.🙂 uvidíme
@stastnamamana4 bohvie, len mám fakt silný pocit že tieto mamatesty sa pokašľali
@llull biochemické tehotenstvo som mala jedno neviem prečo dávaš množné číslo. A jedno dieťa už doma mám. Len ide o to že pri tom prvom silneli aj mamatesty každým dnom no tu nie. Plus príznaky ako bolesť brucha skoro ako pri ms bolesť pŕs napnuté, len ťažko to odhadnúť keďže dojčím. A čo tu čítam tak mamatesty sa niako pokazili a duchuju jedna radosť to že pred rokom boli spoľahlivé neznamená že sú aj teraz
Sory to som zle precitala to mnozne cislo. Ja som si teraz robila pred par dnami testy kazdy den a silneli mi. Podla mna ak sa nieco zmenilo tak len to ze su citlivejsie. Pockaj, hcg ti mozno skoci hore a potom zosilnie aj ciarka ale to tiez treba robit z ranneho mocu (napr mne ukazalo rozdiel ked som sla na wcko nadranom asi o 4:00 a o 5:30 som si robila test a bol rovnaky ako v predosly den, ked som v noci nan wcko nesla a spravila som test cca 5:30 z mocu ktory sa hromadil vlastne celu noc. Na druhy den uz bol zas tmavsi.)
@llull jasne chápem to, uvidím zas zajtra 🙂 ale zatiaľ je čiarka rovnaká ako včera.
Netestuj sa každý deň, zbytočne vyhodené peniaze, ešte máš času dosť do ms..
Držim ti palce
Ako si dopadla?
@blontimka prišla ms..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
A iné značky ukázali negativitu alebo prečo sú tieto zle? Či ms už prišla?