Ahojte, nikdy som si nemyslela ze budem aj ja "lovec duchov", no mešká mi menzes 7 dní. V poslednom čase mi normálne meškaval 3,4 dní, mala som taky rozhádzany cyklus. Včera som bola v lekárni synovi vytiahnut lieky a zrak mi padol na tehotenské testy, zovrelo mi brucho a jeden som si vypýtala. Co si o tom myslite ? Mam skúsiť ešte iný? Aké máte skúsenosti s týmto testom? Čiarky tam zostali aj po uschnuti a sú ružovej farby.. ďakujem za názory
pri tomto teste som mala takuto ciarku aj ja ale tehotna som nebola. jedine co ti mozem doporucit je spravit iny test, idealne najspolahlivejsi je clear blue digitalny, tam nebudes musiet lovit duchov a budes vediet ci treba volat dr o termin
Počkaj dva dni a skus znova. Na 7 dňové meškanie je to dosť slabé. Kedy si mala ovuláciu
Ja som mala na ňom pred pár mesiacmi takúto čiarku a tehotná som nebola. Mne sa z týchto obyčajných osvedčil baby top test z DMky, síce mi prišlo, že má menej farbiva (čiarka bola bledá, ale bola) ale ukázal mi čiarku, až keď som tehotná naozaj bola 🙂 alebo teda digitálny, pri takom meškaní by ukázať mal.
Vykašli sa na špekulovanie a choď si kupiť iný test ;) a zajtra rano budeš mať takmer istotu
skús iný test a clear blue digitálny by mal ukázať aj 5 dni pred ms...mne ukázal 4 dni pred ms, ovulácia sledovaná...
Autorka zbytočne ma označujes keď svoje príspevky mazes
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.