Spoľahlivosť tehotenských testov

janulik198281
6. sep 2022

Ahojte chcela som sa opýtať na vaše skúsenosti. Tehu testy pepina prúžkové mi robia falošné čiarky už 4x mi to spravili ale pri ostatných testoch bol vždy výsledok čistý negat. Neviem teda či je spoľahlivosť týchto testov až taká zlá alebo mám preistotu skúsiť clearblue digitálny. Vďaka za vaše odpovede

zuzks5
6. sep 2022

Na Pepino sa tu stazovali uz mnohe zeny. Ja sama im neverim, ukazovalo mi hluposti. Raz som bola, raz som nebola. Len to navodzuje falošné nádeje, radšej by som skúsila inú značku.

paulinkaa2
6. sep 2022

@janulik198281 ahoj mne sa osvedčili dr.max co sú po 3.60e 2ks. Neviem ci teraz nemajú akciu 2+1

matusa_153
6. sep 2022

@janulik198281 ja tiež som mala na pepino testoch duchov a na iných nič

janulik198281
autor
6. sep 2022

@matusa_153 A bola si tehotná či nie ? Pretože j tehotná nechcem byť tak mám celkom stresy kvôli tomu

matusa_153
6. sep 2022

@janulik198281 pepino som robila už neviem ktorý deň. Asi vo štvrtok z poobedneho mocu a vyšiel duch. Inú značku som robila v piatok z ranného a negatívny. Další pepino test som robila v sobotu večer vyšiel zas duch. V nedeľu ráno som robila zas inú značku z ranného a negatívny 😅 od vtedy som test ani nerobila. Ale ja mám nepravidelný cyklus pcos takze mám dlhy cyklus a neviem kedy mi ms príde. Dnes som 37dc. Takze tehotná niesom pravdepodobne. Možno ak ovulacia bola neskoro a zatiaľ test to neukazuje

matusa_153
6. sep 2022

@janulik198281 a už ti ms mešká? Skúsila by som z ranného inú značku

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre