Prosím vás,su tehotenské testy spoľahlivé??? Mešká mi menzes 7 dní, nikdy sa mi to ešte nestalo,aby mi vynechal cyklus, tehotenstvo si neželám,testy sú negatívne...môžem im veriť? Máte nejakú skúsenosť?
Styk som nemala...nejaké sex.aktivity áno,ale nie styk...už som paranoidna
Tehotenstvo bez sexu nieje možné. 💁🏻♀️
Na to nemusim byt gynekológ 😉
Dôvod meškania bude iný… (My môžeme len tipovať - cysta, hormonálna nerovnováha, úbytok hmotnosti, nárast hmotnosti a 1000 dalších možností).
@malinoismum naozaj ? 😅 ja si myslím že áno
Tak co riesis ked si nemala sex prosim Ta ...😃
@ivik4 v čase ovulácie som mala sexuálne aktivity,ale na hulvata povedané,nie zasun
Ved dobre a? Co sa vystriekal, omastil si v tom prsty a napchal Ti tam schvalne ruku az po laket ? 😃 prepac ale neviem si predstavit z coho mas otehotniet teda
Zienky mne dnes mešká už 20 ty deň 🤷🏻♀️ Zvykne normálne 5/6 dni pepino test negatívny dvakrát, prvý deň meškania a aj včera nič máte skúsenosť niektorá ,že bol pepino negatívny a iný bol pozitívny ? Dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Zo skusenosti mojej a ludi okolo mna, ak si si urobila viac testov z roznych znaciek a vsetky su negativne, tak by to malo platit.
Ale, vzdy je tu ale, su super vzacne pripady kedy boli testy negativne a zena bola tehotna. Tiez, ak si mala posunutu ovulaciu na neskor, tak mozes byt tehotna ale nie este dost dlho na test. Alebo si tehotna dlhsie a hodnota HCG je taka vysoka ze to testy popletie, vola sa to hook effect.
Co tym chcem povedat - najlepsie bude ist k doktorovi.