Spoľahlivosť tehotenských testov

17. dec 2021

Prosím vás,su tehotenské testy spoľahlivé??? Mešká mi menzes 7 dní, nikdy sa mi to ešte nestalo,aby mi vynechal cyklus, tehotenstvo si neželám,testy sú negatívne...môžem im veriť? Máte nejakú skúsenosť?

emalka
17. dec 2021

Zo skusenosti mojej a ludi okolo mna, ak si si urobila viac testov z roznych znaciek a vsetky su negativne, tak by to malo platit.
Ale, vzdy je tu ale, su super vzacne pripady kedy boli testy negativne a zena bola tehotna. Tiez, ak si mala posunutu ovulaciu na neskor, tak mozes byt tehotna ale nie este dost dlho na test. Alebo si tehotna dlhsie a hodnota HCG je taka vysoka ze to testy popletie, vola sa to hook effect.

Co tym chcem povedat - najlepsie bude ist k doktorovi.

autor
17. dec 2021

Styk som nemala...nejaké sex.aktivity áno,ale nie styk...už som paranoidna

malinoismum
17. dec 2021

Tehotenstvo bez sexu nieje možné. 💁🏻‍♀️
Na to nemusim byt gynekológ 😉
Dôvod meškania bude iný… (My môžeme len tipovať - cysta, hormonálna nerovnováha, úbytok hmotnosti, nárast hmotnosti a 1000 dalších možností).

agacela
17. dec 2021

@malinoismum naozaj ? 😅 ja si myslím že áno

ivik4
17. dec 2021

Tak co riesis ked si nemala sex prosim Ta ...😃

malinoismum
17. dec 2021

@ivik4 tehotenstvo 😅
@agacela Dopisala som komentár moja 🙂
Autorke - 🙏🏽 Drz sa, pevne zdravie želám.

autor
17. dec 2021

@ivik4 v čase ovulácie som mala sexuálne aktivity,ale na hulvata povedané,nie zasun

ivik4
17. dec 2021

Ved dobre a? Co sa vystriekal, omastil si v tom prsty a napchal Ti tam schvalne ruku az po laket ? 😃 prepac ale neviem si predstavit z coho mas otehotniet teda

sara1985
17. dec 2021

Zienky mne dnes mešká už 20 ty deň 🤷🏻‍♀️ Zvykne normálne 5/6 dni pepino test negatívny dvakrát, prvý deň meškania a aj včera nič máte skúsenosť niektorá ,že bol pepino negatívny a iný bol pozitívny ? Dakujem

ivik4
17. dec 2021

@sara1985 ja mam skusenost ze 2 tyzdne mi ukazovali negativne vsetky testy a tehotna som bola. Mam velmi neskoro ovulaciu tak preto . Tehotna som bola 3x a vzdy to tak bolo

sara1985
17. dec 2021

@ivik4 tak som zvedavá keď nič do pondelka skúsim ešte jeden drahší test a uvidím keď tak už iba dr🤷🏻‍♀️

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre