Mate uz skusenosti s tehotenskym ceskym testom "mamatest"? Ak ano, ako ste s nim bolo spokojne?? Bol spolahlivy??
najlepsi test na trhu
Hej no lebo ja mam taky problem, ze mne ukazal 2x negativny vyslefok lemxe pocas mesiaca som mala zvlastny hnedy vytok pripominajuci zele a trvalo to asi 2-3 dni a moja menstruacia bola taka netypicka .. Bola taka slaba ako nikdy predtym v zivote a skoro ziadne bolesti tak neviem co si mam mysliet..
@moja086
@kaciatkoparis este v predoslej teme, co si zalozila, ti viacere radili test aktualne opakovat. nie pred terminom menstruacie, ale po nom. a si pisala, ze si si ho robila 2x, ale pred menstruaciou. uz si si to trebars dnes opakovala?
@eikenella ahoj este nie...heh bojim sa aj ... Ale na piatok som objednana ku svojej gynelologicke..
@kaciatkoparis vies, len takto by si sa vysledok dozvedela skor... ak ti v piatok aj vezmu krv na hcg a pripadne tehotenstvo, budes cakat do dalsieho tyzdna. ak by na sone nebolo toho vela vidiet. a ak by bol vysledok tehu testu aj trebars teraz pozitivny, mozes sa na to do piatku pripravit v hlave. podla mna, by si si mala spravit test. zakladat dalsiu temu ti tu nepomoze. tehu testy su kvalitne, ked si tehotna, tak ti vyjde pozitivny.
@kaciatkoparis presne aj ja som mala taku slabu ciarku a potžom som si robilao jeden den neskor, a uz bola o malilinko silnejsia, to preto, lebo si este len malilinko tehu 🙂 ale tiez som isla hned navstivit lekara na druhy den 🙂 a on mi to potvrdil uvidis, aj tebe povie pozitivnu spravicku drzim palce 🙂
@moja086 ale ja som nemala 2 ciarky ale 1 ciarku a 2krat som si robila test ml vzdy negatovny vysiel ale taa menstruacia co nebola typicka a aj ten vytok ma znepokojuje no kedze testy vysli negativne tak nwm co si mammysliet
@kaciatkoparis žiadna z nás tu nie je Sibila, že by do teba videla, čo sa s tebou deje. Choď k dr. a tá ti bude vedieť povedať viac.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ja mam s nim 100% spokojnost este ma nikdy nesklamal 🙂