Spoľahlivosť Rapiclear direct testu

17. okt 2021

Ahojte, tento mesiac som mala pravdepodobne ovulaciu velmi skoro - 8. a 9.den cyklu na ovulacnom teste boli testovacie palicky sice este dost silne ale kazdopadne aj tak slabsie, ako kontrolna palicka a postupne v dalsie dni uplne vybledli (aj starsia dcera je zo 7DC, obcas mam zrejme velmi kratky cyklus) Preto som si aj tehotenske testy spravila uz dnes, hoci menzes mam dostat az v stredu. 2x po sebe mi vysli na teste Rapiclear direct slabi duchovia. Slaboruzova ciarka sa na oboch tehu testoch zjavila zakazdym do 10min, test som sa snazila nepremocit a do moca som ich namocila 10sekund, ako sa pise v navode. Su testy Rapiclear tak nespolahlive, ze by falosne duchovali 2x po sebe alebo sa mozem zacat potisku tesit..? Pridavam aj foto oboch testov, v skutocnosti su tie slabe ciarky trosku silnejsie a co sa tyka farby, su rozove, len sa mi to na fotkach nedarilo lepsie zachytit. Dakujem za odpovede

thereisabear
17. okt 2021

Veľmi pravdepodobne si tehotná

nati176
17. okt 2021

Ahoj no vyzerá to že áno sú tam dve čiarky ale radšej počkaj do MS ak nepríde tak testuj ja som mala také isté dokonca aj clearblue digitálny bol pozitívny a bolo to Bio každopádne držím palce ❤️❤️❤️

luci_ba
17. okt 2021

vyzerá to na pozitivnely test, zopakuj za 2 dni tým istým✊🍀

autor
17. okt 2021

Dakujem krasne za odpovede 🙂 Ja uz ratam so vsetkym, po MA v 11. a 14.tt uz viem, ze nic nie je zarucene, ale keby sa zadarilo potiahnut to tentokrat dalej, to by bol taky zazrak na poslednu chvilu, snazit sme sa chceli uz len do decembra a potom to uz kvoli mojmu veku zabalit. Tak len trpezlivo dufat..

petamich
17. okt 2021

moc moc drzim paste 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

kiki68
17. okt 2021

Ja by som povedala, ze si tehu. Ale mala som podobny vysledok raz prave s rapiclear a tehu som nebola. Po limite tam nabehla ciarka. Vsimla doma si to ked som ten test isla vyhodit. Ci to boloniba biochemicke tehu alebo nieco tazko povedat. Ms prisla s 2 dnovym oneskorenim. Mozno by som skusila digital clearblue alebo nieco ine na potvrdenie tych ciarok .

autor
17. okt 2021

@kiki68 Mne obe ciarky nabehli tak za 5min, mala som aj nastaveny budik zakazdym na 10min, aby som to stihla v limite. Ale aj tak to beriem s rezervou.. Kazdopadne zajtra to skusim este raz a potom pisem dr (mala by som brat fraxi a duphaston v pripade otehotnenia)

kiki68
17. okt 2021

No ja myslim ze to vyslo. Ked to mas v limite 😀 drzim palce

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre