Ahojte, aké máte skúsenosti s livsane testami? Už neviem na aký test sa dá spoľahnúť, samé falošné čiarky.
Staci testovat az ked meska ms a ziadne zbytocne neviditelne ciarky tam nebudu🤷🏻♀️
@emma2782 mne robili livsane viditelne ciarky a nic z toho nebolo 🤷
@emma2782 u mna s nimi spokojnost...testovala som ked meskala MS a vzdy ukazali pravdivo 🙂
@emma2782 autorka otestuj sa o dva tri dni...toto je take hadanie je to duch alebo nie...je tam nieco alebo nie...ciarka by mala byt zretelnejsia...ak aj tehotna si uvidis o par dni 🙂
Ďakujem baby za názor clearblue digi mi vyšiel pozit., takže to boli čiarky 😊
@emma2782 ahoj prosím ťa koľko si bola dpo keď si si robila tie livsane testy ? A tie čiarky ti vyšli v limite alebo až keď test vyschol ? 🙂
@keytinka136 mne dnes ukázal takto. Mala si to podobné? Mám 1 deň po meškaní menštruácie. Ale pri prvom dieťatku som mala oveľa oveľa silnejšie čiarky. Tak sa začínam báť. Už mám 2 potraty za sebou :(
@petralor nie bola slabšia od tohoto, ovela. Toto si myslim, ze uz dusik urcite nie je, gratulujem 🫄ja som mala tiez slabsie pri druhom, neverila som, ze to vyslo. Drzim palce.
@keytinka136 ďakujem. Dúfam že tento krát to vide.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@emma2782 ja tam vidim len kanalik, nie ciarku