Ahojte
Hľadám naozaj spoľahlivé testy ako boli kedysi. Ja som dokonca nechávala kedysi test vysušiť, aby som videla potom či je tam čiarka, alebo nie...a vždy ukazoval spoľahlivo..(mala som asi 10x biochemické tehotenstvo aaatd. Skúsenosti mám naozaj bohaté s testovaním.....) ...mamatest, pepino...to boli kedysi výborne testy....no ale teraz...
Teraz som čítala, že mamatest ukázal aj panne a pepino je tiež vždy pozitívny...
Zaujimalo by ma, aký test je v súčasnosti ten spoľahlivý?
Mám pocit ako keby to bol marketing... Že spravili tie testy teraz tak, že je tam vždy nejaká čiarka, aby baby kupovali ..existujú ešte testy, kde ťa čiarka bud je, alebo nie je?
Tak ja neviem, ja som testovala vždy až po meškaní menštruácie a nikdy test neukázal falošnú čiarku, myslím pepino a ešte z dm nejaký, neviem teraz presný názov. Pred menštruáciou som testovala raz, aj to preto, že som spinila jeden deň a to som vedela, že je to tam. Aj čiarka bola už dosť silná.
Mne minulý mesiac duchival Woman Secret a aj dr. max
No dievčatá takže 9 alebo 10 dpo
A livsane včasný do prúdu je čiarka za mňa v pohode viditelna.... Za ním dlho nič ..potom pepino....
A woman Secret,dr Max, top test do prúdu najskôr bol vidno ako livsane ale keď zaschol tak je to viditeľné ako woman Secret a dr Max . akože veľmi slabé ...
Ak nechcete hľadať ducha určite odporúčam livsane do prúdu moču.
Verím, že niekomu tieto recenzie pomôžu.
Držte sa baby. 🙂)(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Livsane test palickovy - nikdy mi ducha neukazal ked som tehotna nebola a to som testovala roky tymto testom.