Splynutie spermie s vajickom - citili ste nieco?
Ja len predpokladam, ze ked to bude tak ucitim nieco ako vybuch hviezdy..PS: Preco anonymne?
@kitycat 😃😃😃 vylosujem, najlepsi komentar vyhrava.
@viestta cha cha 😀
tento moment si pamatam presne. Nebo sa zatiahlo a zavanul od severozapadu vietor s vôňou dažďa . Hovorim si, že sa ochladilo,ale to nie, to už sa mi zmenila hormonalna rovnovaha do nerovnovahy. ihned som si urobila selficko v kupelni a poslala ho muzovi do obyvacky s textom " som tehulka" .neviem ako to urobil, ale aj on to musel citit a cakal ma s kyticou v obleku.
bol pre nas oboch velmi silny moment.
zeme se zachvela...
Nie. A pochybujem, že sa niečo také dá cítiť...
začala som svetielkovat modrým plamienkom a praskala elektrina a mm utekal si ulovit nejakého zajaca lebo potreboval novu krv 😂
ako ideme sa zase bavit o ochrane počatia , od 0,0000 sec splynutie treba posunut
@althejka myslim ze si vyhrala 😁
Baby 😅😅😅😅😅😁😁😁😁😁😁😁
žena to síce necíti, ale vo vnútri sa deje niečo ako ohňostroj. trvá to 2 hodiny a vyzerá to nádherne. to si teraz nerobím srandu, je to fakt.
@althejka kristepane 😀 😀 ty si hotový dominik dán v ženskom tele
Nastuduj si biológiu. Či už tu bude x komentárov,očividne tvoje myslenie sa neznemi
otvorilo sa nebo a uvidela som červený záblesk, hneď nato sa zatriasla zem ....
@viestta čo majú s tým technológie... čo má doma každá žena CT, sono, kozu - vyšetrovací stôl....?
@krisbar to bolo chvenie z iného dôvodu 😎
Môžeš cítiť,ale jedine v tom prípade, že máš veľké 🥚ako sliepka 🤦♀️. Mám pocit, že niektoré ženy to už vážne preháňajú. Stále dookola, je to uhniezďovanie, cítili ste to a teraz toto 🥴
Že čo či som cítila? 😀
r u fucking kidding me? 🤔co by sme mali citit? nejaky pocit stipnutia alebo kieho dasa?😀🤣😂😂😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
🤦♀️