Ahojte baby, uz som to tu spominala, necely tyzden pred ms som zacala spinit( tmnavy hnedy vytok asi 6 dni)? No teraz mi meska ms uz 4 dni a na zaciatku ocakavanej ms bolo velmi slabulinke spinenie, ktore trvalo 2-3 dni. Mate skusenost? Dakujem
@citta ahoj,,,ja som mala tiez spinenie take slabo ruzove raz asi tri dni pred skutocnym terminom MS,,v ten den vecer /teda pred vcerom/ mi zase na papieri zostal hnedy vytok ,,,a preslo to postupne do cerveneho,,ale len na papieri a tak je to do dnes neviem co si o tom mam msliet robila som si aj test dnes ale je tam malo slabe nieco,,ty si si robila test?
ahojte,mam podobný problém.cca 10 dni pred MS som mala 2-dňové špinenie.MS som mala dostať 2.5.2014 .Mam bolesti v podbrušku a bolest krížov ale nie je to ako pred MS,je to ine...neviem to popisať.mam divne chute. 😨 a strašne ma bolia prsia.TT som si nerobila...
@lalinka323 ja som mala hnedy vytok ca 6 dni.. Potom to prestalo, dva dni pred ocakavanou ms sa to onjavilo zase ale veeeelmi slabo hnede, mtslim ze to ani hneda nie je 🙂. Skor ako tento poidklad kde sa pisu odpoivede 🙂 🙂. No ms este stale nikdee
@citta budes tehu.. 😀
@tonjadabik2 nie, testy z krvi to nepotvrdili..
@citta ahaa to ma mrzi.. nebj podari sa 🙂
@tonjadabik2 len ms uz 6 dni meska, tak neviem co si mam o tom mysliet 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@citta ahoj, mohlo to byť tým, že sa uhniezdovalo vajíčko...ale skús si urobiť test a uvidíš čo ukáže 😉 držím palce nech ukáže výsledok aký očakávaš 🙂 Ja som v januári otehotnela a menzes som dostala (bol veľmi slabulinký, trval 5 dní, ale špinenie to nebolo. a bol to prvý menzes po pôrode - rodila som v auguste 2012)