Špinenie týždeň pred menzesom a menzes nikde

citta
29. apr 2014

Ahojte baby, uz som to tu spominala, necely tyzden pred ms som zacala spinit( tmnavy hnedy vytok asi 6 dni)? No teraz mi meska ms uz 4 dni a na zaciatku ocakavanej ms bolo velmi slabulinke spinenie, ktore trvalo 2-3 dni. Mate skusenost? Dakujem

lulu369
29. apr 2014

@citta ahoj, mohlo to byť tým, že sa uhniezdovalo vajíčko...ale skús si urobiť test a uvidíš čo ukáže 😉 držím palce nech ukáže výsledok aký očakávaš 🙂 Ja som v januári otehotnela a menzes som dostala (bol veľmi slabulinký, trval 5 dní, ale špinenie to nebolo. a bol to prvý menzes po pôrode - rodila som v auguste 2012)

lalinka323
29. apr 2014

@citta ahoj,,,ja som mala tiez spinenie take slabo ruzove raz asi tri dni pred skutocnym terminom MS,,v ten den vecer /teda pred vcerom/ mi zase na papieri zostal hnedy vytok ,,,a preslo to postupne do cerveneho,,ale len na papieri a tak je to do dnes neviem co si o tom mam msliet robila som si aj test dnes ale je tam malo slabe nieco,,ty si si robila test?

lijanka12345
29. apr 2014

ahojte,mam podobný problém.cca 10 dni pred MS som mala 2-dňové špinenie.MS som mala dostať 2.5.2014 .Mam bolesti v podbrušku a bolest krížov ale nie je to ako pred MS,je to ine...neviem to popisať.mam divne chute. 😨 a strašne ma bolia prsia.TT som si nerobila...

citta
autor
29. apr 2014

@lulu369 no neviem.. Bola som u dokiho min.tyzden a nevravel nic, len mi zobtal krv a zajtra budem volat na vysledok. Este som test nerobila 🙂. Pockam co bude z vysledkov 🙂. Spinenie mam zase ale veeeeelmi slabo hnede, takk neviem,ale vdaka 🙂 🙂

citta
autor
29. apr 2014

@lalinka323 ja som mala hnedy vytok ca 6 dni.. Potom to prestalo, dva dni pred ocakavanou ms sa to onjavilo zase ale veeeelmi slabo hnede, mtslim ze to ani hneda nie je 🙂. Skor ako tento poidklad kde sa pisu odpoivede 🙂 🙂. No ms este stale nikdee

tonjadabik2
30. apr 2014

@citta budes tehu.. 😀

citta
autor
1. máj 2014

@tonjadabik2 nie, testy z krvi to nepotvrdili..

tonjadabik2
2. máj 2014

@citta ahaa to ma mrzi.. nebj podari sa 🙂

citta
autor
2. máj 2014

@tonjadabik2 len ms uz 6 dni meska, tak neviem co si mam o tom mysliet 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre