Ahojte baby
Chcem sa opýtať o radu. Pred 5 dňami mi skončila mrcha mala som ju 11 dni. Už pár rokov mám taký cyklus tak nič nové. S priateľom sa snažíme o dieťatko. Pohlavný styk sme mali posledné dni mrchy keďže už slo iba o spinenie. Styk sme mali aj po. Otázka znie stalo sa Vám že po 5 dni som začala zasa krvácať? Nie ako pri mrche ide ako keby o spinenie. Prsia mám naliate bradavky citlivé až bolestivé na dotyk. Robila som si dnes test a bol negatívny. Mozna som si ho robila skoro. Môžem byt tehotná.
Tiež som si myslela len nechápem to krvácanie spinenie
Ja to mávam podobne ale 5 dní ms A potom ešte spinenie asi 4dni ale už pomenej A tehu určite niesiom. Tak to sa mi to opakuje už 4cyklus teraz mam zas MS uvidím ako bude tento cyklus prebiehať. A mňa aj prsia bolia keď mám MS. 😕nemusíš byť tehotna ale držím palce
Už som zúfalá písala som že po 11 dni som začala krvácať znova trvalo to 4 dni potom 4 dni bez a znova krvácam som v zahraničí na Slovensko odchazdzam v stredu takze sa mi nedá ist k lekárovi stalo sa to niektorým z vás? Niektoré baby písali že krvácajúcu alebo špinia počas ovulácie ja s priateľom sa snažíme o dieťa môže to byt tento raz uhniezdenie vajíčka? Neni to cira krv len spinenie ďakujem
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
U mna dlhodobe krvacanie = polyp na maternici. Jeden gynekolog ho zbada, iny nemusi. Zalezi asi aj v ktorom obdobi cyklu sa robi USG. 11 dni cyklus nie je normalny a ze to tak mas roky neznamena, ze je to okej. Mne ho odstranili a az potom odporucali skusat babatko. Nemusi robit problem pri otehotneni, ale moze aj zavadziat. Jeden lekar mi povedal, ze to nevadi, ze maju kopec tehotnych s polypom, druhy mi povedal, ze jednoznacne chirurgicky odstranit a az potom skusat babo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sindy1830 skor by mi to vychadzalo na ovulaciu.....kedze ak dobre ratam malo by to byt 16dc