Ahojte,uz som sem pisala tento prispevok : mala som nechránený pohl.styk presne den pred menzesom,menzes mi trval nejake 3 dni a presne 10ty den od toho posledneho pohl,styku a vlastne par dni po skonceni menzesu mi prislo spinenie a hrozne sa mi naliali a bolia ma uz beztak moje dost velke prsia,musim ich rano pridrziavat.Napina ma z jednej zubnej pasty a tri dni po tom spineni ma zacalo boliet v podbrusku ako keby som mala dostat menzes.Dnes je vlastne ten den a bolelo to uz aj vcera.Dnes som bola u Dr. Robil mi cytologiu a zacal mi pritom krvacat krcok (co som citala ze pri tehotenstve moze pri prehliadke zacat krvacat) a povedal ze na maternici nic nevidi(ale kedze je to este len cca 10 dni,moze tam nieco vidiet??
...a dopadlo to tak,ze som dostala menzes po tychto priznakoch ale o 12dni skor,myslite ze mozem byt v tom,ci sa mi len hormony zblaznili?
Skus test iba tak si budes ista...na sone je zvacsa vidno okolo 4~5 tyzdna niekedy aj skor ale to su tiez vynimky...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
po cytologii bezne krvaca krcok,nesuvisi to s tehotenstvom a myslim,ze pomohol by ti tehotensky test,ktory by uz mohol ukazat,ci si alebo niesi tehotna....ale pokial si dostala menzes,tak skor niesi ako ano....aj ked ani to nieje pravidlo...