Ahoj
Chcela by som sa poradit.
Mnestruaciu som.dostala 2dní pred terminom a mala som z toho 1den kvapky krvi a druhy den sa mi to rozbehlo a prestalo mala som v podstate iba ako 1 den.
O 2 dní potom som dostala biely vytok so smesou hnedeho a potom zas kvapky krvi.,slábe krvacanie. Stretli ste sa s tym uz ?
Dobrý deň viem asi to sem nepatrí ale chcem sa opýtať , po pôrode za 10 mesiacov som schudla 40 kg menštruáciu som mala ako vždy potom som ju mála nepravidelnú Pred mesiacom som mala a potom.som schudla dalších 8 kg a menstruacia mi mešká uz 9 deň brala som aj lieky antidepresíva ale tie neberiem uz 3 týždne mam aj veľké stresy z toho všetkého môže mi menzes meškať s toho ze som schudla posledný styk som mala pred 2 mesiacmi test som si robíla včera a bol negatívny menštruáciu som potom dostala načas ale ako náhle som dala dole kilá tak uz ju nemám Dakujem
@mista112 smer doktor?!
Terás to momentálne nejde až o týžden kedže doktorka ma dovolenku tak som len chcela vedieť ci za vynechanie ms môže byt úbytok váhy a stres
@mista112 jasne ze moze ale ten ubytok vahy by som riesila so vseobecnou...teda ak to nebol zamer tolko schudnut...
Bol to práveže zámer chcela som schudnúť len som nečakala ze budú s toho take následky ze nedostanem ms aj som sa začala stravovať normálne pribrala som 3 kg potom som zas dostala stresy a dnes som sa vážila a som zas o kilo ľahšia
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ze ta to bavi vkuse tu riesit svoje vytoky a krvacanie..