ahojte 🙂 ,
užívala som duphaston, v nedeľu som mala poslednú tabletku a čakám menzes. ten mal podľa dr prísť do piatich dní čo je dnes. neužívam ho prvý krát a väčšinou príde neskôr ako do piatich dní....no ale teraz mám už tretí deň strašne moc slabulinké špinenie, bolesti na ms a ten nikde.moc rada by som už dostala, lebo si idem pichať gonal na IUI s expiráciou do konca apríla. a zas si málinko namýšľam čo ak som tehu?
Ahoj. Aj ja hľadám od včera niečo o špineni po duphastone. Včera ráno som zobrala poslednú tabletku a este doobedu sa to zacalo. Dnes je to teda druhy deň. Myslela som si ze ziadne špinenie nemá byť. Ja som ho este nikdy nebrala toto bol prvý mesiac. A nerobila si si test?
ja stále rovnako, špinenie minimálne...fakt už tomu nerozumiem. má s tím niekto podobnú skúsenosť?
Ahoj nechcem otvárať novú diskusiu tak píšem sem snáď sa niekto ozve a vie poradiť mám pomaly už dobrany duphaston od 17 dc a začínam špiniť hnedý výtok mala by som dostať menzes mám trochu nevoľnosť test bol negatívny myslíte že by som mohla byť tehu a to spinenie je uhniezdovanie ??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Halóóó 😕