Špinenie po Duphastone

afrika
6. apr 2012

ahojte 🙂 ,
užívala som duphaston, v nedeľu som mala poslednú tabletku a čakám menzes. ten mal podľa dr prísť do piatich dní čo je dnes. neužívam ho prvý krát a väčšinou príde neskôr ako do piatich dní....no ale teraz mám už tretí deň strašne moc slabulinké špinenie, bolesti na ms a ten nikde.moc rada by som už dostala, lebo si idem pichať gonal na IUI s expiráciou do konca apríla. a zas si málinko namýšľam čo ak som tehu?

afrika
autor
6. apr 2012

Halóóó 😕

zoe2009
6. apr 2012

Ahoj. Aj ja hľadám od včera niečo o špineni po duphastone. Včera ráno som zobrala poslednú tabletku a este doobedu sa to zacalo. Dnes je to teda druhy deň. Myslela som si ze ziadne špinenie nemá byť. Ja som ho este nikdy nebrala toto bol prvý mesiac. A nerobila si si test?

afrika
autor
6. apr 2012

@zoe2009 ahoj 🙂
test som nerobila. ak sa to do utorka nerozbehne, zbehnem do centra. špiním strašne málinko...

zoe2009
6. apr 2012

@afrika ja dnes viac ako včera. A predtým si tiež mávala špinenie ked si ho brala?

afrika
autor
6. apr 2012

@zoe2009 maximálne jeden al. dva dni. ja si skôr myslím, že u mňa to bude nejaká porucha v cykle ☹ . prečo ti nasadili duphaston?

zoe2009
6. apr 2012

@afrika bola som na laparoskopii pred mesiacom nič mi nezistili len mi odstránili polyp a môj doktor mi ho hneď dal na 2 mesiace. Ale som sklamaná z toho ze pri nom špiním.

afrika
autor
6. apr 2012

@zoe2009 možno to bude u Teba do zajtra ms 😉

zoe2009
6. apr 2012

@afrika asi áno.

afrika
autor
7. apr 2012

@zoe2009 ako si na tom?

afrika
autor
7. apr 2012

ja stále rovnako, špinenie minimálne...fakt už tomu nerozumiem. má s tím niekto podobnú skúsenosť?

stella881
26. apr 2012

@afrika
@zoe2009 ahojte tak ako dostali ste ms? ja mam teraz 10den o ukoncenia duphastonu 2 den trosinku spinim neviem co to.....testsom neskusala

natalyy15
6. máj 2017

Ahoj nechcem otvárať novú diskusiu tak píšem sem snáď sa niekto ozve a vie poradiť mám pomaly už dobrany duphaston od 17 dc a začínam špiniť hnedý výtok mala by som dostať menzes mám trochu nevoľnosť test bol negatívny myslíte že by som mohla byť tehu a to spinenie je uhniezdovanie ??

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre