Špinenie namiesto menštruácie. Som tehotná?

cincila77
14. okt 2011

Dobry vecer, mam 20 rokov a je to prvykrat, co sa u mna vyskytlo nieco take. Stale mavam viacmenej pravidelnu menstruaciu, antikoncepciu nepouzivam. S priatelom si davame pozor, nechraneny sex mavame jedine 2-3 dni tesne po menstruacii. Tak to bolo aj pri poslednej menstruacii, no aj v tomto pripade si priatel dal pozor. Ked som teraz cakala menzes, namiesto toho asi tak v 26. den som dostala hnedy vytok, ktory trval asi tak 5-6 dni. Aj pocas tohto hnedeho vytoku sme mali sex, takisto nechraneny, no opatrny. Teraz uz 2.den mam klasicky biely vytok,ktory mam stale, cakala som ze pride menstruacia po tom hnedom vytoku, no nic. Chcem sa opytat, co to znamena a ake to moze mat dosledky, planujem ist k doktorovi, no chcela som sa najprv poradit takto. Zistila som, ze toto je jeden z prejavov mozneho tehotenstva, no toho sa prave obavam. Dakujem za vasu skoru odpoved.

lenka3007
15. okt 2011

@cincila77 podla mňa je naozaj riašenie, isť k lekarovi. Mne sa takto prejavila cysta, jeden mesiac som miesto menzesu mala len taky hnedy vytok a na dalsi mesiac skoro tri tyzdne v kuse silny menzes. Dostala som injekcie, cysta sa vysusila a bolo po parade... ale samozrejem pricin moze byt viacej, preto jediny kto ti povie pravu pricinu je tvoj gynekolog... drzim palce..

cincila77
autor
15. okt 2011

lenka, dakujem za odpoved...planujem tento tyzden ist k lekarovi, dakujem 🙂 pekny den 🙂

pia22
15. okt 2011

@cincila77 mne sa to tiez par mesiacov dozadu stalo-namiesto MS prislo s 2-tyzdnovym meskanim len par dnove spinenie, zato dalsi mesiac to bol masaker. Inak, co sa tyka toho styku 2-3 dni po MS, ja som prave vtedy otehotnela🙂

cincila77
autor
15. okt 2011

pia, konkretizuj, prosim, aky masaker? a z akeho dovodu to bolo?
lenze priatel sa do mna nikdy nespravil...

pia22
15. okt 2011

@cincila77 masaker v zmysle veľmi silného krvácania, nikdy som také krvácanie nezažila. Ďalšie mesiace sa to upravilo, gyn. som nenavštívila, takže dôvod neviem, pravdepodobne hormonálny.

cincila77
autor
15. okt 2011

a uzivala si hak?

pia22
15. okt 2011

@cincila77 nie neuzivala a nebola som v tom obdobi ani chora, ani nic podobne.

cincila77
autor
15. okt 2011

ok, dakujem, pekny vecer

katecameron
16. okt 2011

presne takto sme sa milovali my a teraz mame krasne chalanisko 😉 2dni po m. ale ja som menzes uz nedostala vobec ide len o to ze aj tak teoreticky mozes otehotniet ked sa milujete aj 2dni po m.

cincila77
autor
16. okt 2011

ufff...... dakujem

1aduliatko1
26. okt 2011

ahojte dievčatá....mávam nepravidelný cyklus od 24-34 dní..tento mesiac sa mi prvýkrát stalo, že som týždeň pred očakávanom menštruáciou dostala tmavohnedé špinenie, ktoré trvalo 5 dní...normálny menzes som dodnes nedostala a to som už 37 deň cyklu. tehotenský test som si robila na 34 deň, vyšiel negatívny.
Mám to špinenie brať ako menštruáciu? alebo budem mať nejaký zdravotný problém ? budúci týždeň sa chystám k lekárovi, no bojím sa toho,aby to nebolo niečo zlé ☹ stalo sa mi to prvýkrát..

olgaolivia
6. feb 2013

no ja som tiež mala hnedý výtok ten prešiel a myslela som si že som chorá a ono som bola tehotná 🙂

nikisv
20. feb 2013

Ahojte viete mi niekto poradiť alebo mate s tym skusenosť?........začiatkom januára sme sa s manželom milovali.12teho som dostala menštruáciu ktorá bola normálna tak ako stále teraz je to už 2 týždne čo mešká ale pred týždnom som mala slábe asi 3 dňové špinenie ktoré nebolo bolestivé mám už dvoch chlapčekov ale s týmto som sa ešte nestretla tehotenstvá boli normálne.test zatial negat. môže isť o tehotenstvo??? 🙂

mima131
27. feb 2013

ahojte viete aj mne poradit.........v piatok som mala dostat menstruaciu ale meskala mi urobila som si test pozitivny....ale ciarka bola slabucka...ale bolo ju vidiet....tak som si nasledne o v pondelok urobila dalsi ten uz bol negativny...vecer som zacala spinit....uz som myslela ze dostanem menzes....ale dnes uz streda a stale len spinim a mam bolesti v podbrusku.....tak uz fakt neviem....asi len k lekarovi ist.....

ciusinka
6. mar 2013

@mima131 Ahoj, smiem sa spytat, ako si dopadla u lekara? Lebo ja mam nieco podobne teraz ako ty, v sobotu som mala dostat menstruaciu, ale neprisla, v pondelok mi zacalo velmi slabulinke spinenie, vcera trosku silnejsie, ale viacmenej to vidim len na toaletnom papieri ked sa utriem..myslela som si, ze uz mi zacne manestruacia, lebo vzdy tak den predtym som mavala len take vytok ako spinenie..ale dnes je uz streda a zatial normalna menstruacia neprisla, test som si ale este nerobila..

andy03
6. mar 2013

@ciusinka ahoj ja som bola na tom podobne..dva dni mi meskala mm a dostala som tak slabohnedy vytok dost silny ako v posledy den mm..silno hnedy.mala som opucnute brucho ako pri rozbehu mm. sla som hned k doktorovy a ten mi predpisal dufaston a ten berem az do teraz 12tt. . a spinenie som mala AZ DO 9tt..islo ma porazit..ale nie ze slabucke ale silne a k tomu strasne krce...

ciusinka
6. mar 2013

@andy03 Ahoj, dakujem za info..ja som poslednych par mesiacov mavala MS tak, ze prvy den taky hnedy vytok, potom mozno 2 dni normalne krvacanie a potom 2-3 dni zase len vytok..Minuly mesiac som bola aj chora a brala som antibiotika, bola som aj u gynekologa na preventivke, keby som mala nejaku cystu, snad by to zistil, neviem..Kvoli tej chorobe som aj ratala s tym, ze mi to teraz bude meskat, mala som dostat v sobotu, v pondelok zacal velmi slabucky vytok - len na papieri som ho videla, vcera bol trosicku silnejsi hnedy, ale tiez len na papieri..a dnes zase slabucky..takze mi to je uz cudne..Mam take cudne stavy, take zavrate ako keby som pocitovala, ale mozno si to len nahovaram..Test som si este nerobila, lebo po vcerajsku som cakala, ze po tom jednom dni s vytokom pride normalna MS, ale zatial nic..tak asi ked sa to do zajtra nespusti tak si urobim test..Kiezby bol pozitivny..

andy03
6. mar 2013

najlepsi eje spravit si test ihned a vies na com si...ja som si sice test spravila a bla tam len jedna / a vecer nam prisla navsteva tak som si dala 2 pohariky vinka a zabavala sa...vecer sa manzel na ten test pozerl a hovori ze vidi aj taku slabucku ciarku...no mne skoro zle prislo z toho vina 😅 😅 😅 😅 😅 na druhy den uz bola ciarka silna tak som to mala potvrdene...sprav si testik a budes vediet na com si, ale skus mamatest alebo nejaku overenu znacku lebo ja som mala ten prvy taky obycko a vidis..nic neukazal asi az po hodine tak kup jeden z tych spolahlivejsich...drzim palcekyyyyyyyyyyyy

ciusinka
6. mar 2013

@andy03 Dakujem velmi pekne 😉

ennynka
26. mar 2013

Ahojte.no ja mam tento mesiac tiez tento problem.uz zopar rokov mavam pred menstruaciou hnede spinenie(asi tak 2-3dni) a potom uz na dalsi den sa normalne spustim menstruacne.no tento mesiac vcase menstruacie spinim uz dnes 7.den tak teraz neviem ze ako tomu mam rozumiet ci to mam brat ako menstruaciu alebo co to moze byt.tehotensky test mi vysiel negativny.

ennynka
26. mar 2013

@1aduliatko1 bola si vtedy u toho lekara?co ti povedal?pamätas si na to este?viem ze to je uz vyse roka dozadu...

1aduliatko1
27. mar 2013

ahoj ennynka, no ja som vtedy mala hrozne nepravidelne menštruáciu...aj 2 krát do mesiaca, nikdy som nevedela kedy príde...alebo som mala len také slabé špinenie.... nasadila som vtedy antikoncepciu, pretože som mala strašne bolesti 😒
teraz som 4 mesiace bez tabletiek a zatial je to ok.

moonga
27. apr 2013

Prosim o radu!Mam spinenie - najprv ruzovkave1 den, potom hnede, zacalo 21 dni po poslednej menst. Trva uz 10 dni..Menstruaciu mavam kazdych 30-31 dni. Teda dnes alebo zajtra a stale nic, spinenie je slabsie. Zacalo mi teda 7-10 dni pred menzesom. Neviem, ci to bol teda menzes alebo co to ma byt. Nikdy sa mi to nestalo, mavam pravidelny cyklus s bolestami, silnym a potom zoslabujucim sa krvacanim. Test mi dnes vysiel negativny. Ale pred 3 mesiacmi som bolo na konizacii krcka maternice, odvtedy bolo vsetko ok, aj menzes. Styk som mala aj par dni pred poslednou menstruaciou a potom cely cas az do zaciatku toho spinenia. Chraneny a niekedy nechraneny, ale davali sme pozor...teraz neviem, ci ist k dr. alebo ci pockat a urobit dalsi test..Som v zahranici, tak neviem ako to tu u dr. dopadne lebo je to tu niekedy horsie ako na SK..Dakujem!

moonga
27. apr 2013

A co sa tyka tej konizacie, tak krcok je vraj krasne zahojeny..

snehulkaa8
4. okt 2013

ja dneska som mala mat prvy den cervenu namiesto toho mam vytok akoby som mala plodne dni...nechapem asi samoje telo zblaznilo xD

ennynka
4. okt 2013

@snehulkaa8 nemozes byt tehotna?

snehulkaa8
4. okt 2013

@ennynka robila som si dnesak test a negativny skusim pockat este par dni a zopakovat ho

katikom
3. nov 2013

ahoj ja sa chcem opýtať ja som mala dostat mezes a prišiel mi o 12 dni skor a je uplné slabučký a je tam asi aj nieco take jak výtok len hnedý je tam možnosť žeby som bola tehotná ?

ivkafr
3. nov 2013

@cincila77 ahojky,tiez ti len chcem poradit,aby si zasla k lekarovi.ja som to mala tento mesiac tak ako ty,len hnede spinenie,ale ja beriem antikoncepciu, a toto bolo prve balenie,pretoze mi ju zmenil..tak len tak..ale tiez ti chcem napisat,ze tak isto som otehotnela asi dva dni po menstruacii 🙂 napis potom ako si dopadla,drzim silno palce,ale chod cim skor,aj ked ti to prejde,lebo nie je dobre prechodit zapaly,napriklad..

majka_3
3. nov 2013

@ivkafr to bolo este v roku 2011 😉 cize uz asi vie co to bolo 😅

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre