Ahojte, som tu nova. Včera (21.3) som mala špinenie namiesto menštruácii, ktorá mala prísť ešte 19.3. Čiže mi meškala. Čím to môže byť? Robila som si včera i dnes tehotenské testy. Oba boli negatívne. Prikladám aj môj graf s BT.
Vďaka za rady a postrehy 😊
Menzes sa Ti pravdepodobne ešte len rozbehne.
Mávam pravidelne 28.max 30cyklus. Nikdy som nemala takéto spinenie ešte.
A bolo to len doobeda a trochu poobede. Večer už žiadne spinenie.
skus testovat este neskor, ale podla vyznacenej ovulacie a tvaru grafu to vyzera ako idealny cas na spustenie MS - zrejme si mala posunutu ovulaciu (aj ked ten vyznaceny datum v grafe moze byt orientacny)
Mam ju pravidelne stále, teraz mi meska 4 deň. Žiadne bolesti ani nic nepociťujem, len včera som mala to hnedé spinenie😏
mas aj graf za predosly mesiac? ked ich porovnas, je tam rozdiel?
Žiaľ,merať som si začala iba odvtedy ako je ja grafe. Ale pocitovo som vedela kedy presne mávam ovulaciu a v taktom istom čase ako aj minulý mesiac mávam. Ničím nezvyčajný tento mesiac nebol. Len tým co som písala vyssie🤔
@alureb takze ovulaciu mavas az okolo 20. dna cyklu? lebo lutealna faza ma idealne 14 dni (moze mat aj menej), takze by to sedelo, ze MS pride az okolo 34. dna cyklu
Hej, mávam tak ovulaciu cca., ale je to zvláštne,že také spinenie, to som nikdy nemala
@alureb neboj, nemusi byt kazdy cyklus rovnaky 🙂 uvidis, aky bude dalsi
alebo teda ci pride 🙂
Tak veru, budem čakať ci sa to zopakuje alebo co,ak hej,pôjdem lekarovi
Ďakujem vám, za rady
Baby prišla som pred hodinou domov z roboty a na tehotenskom teste co som si rano robila je slabá 2 palička //. Môže to byť ešte výpovednej o niecom ci je to blbosť? Ráno zopakujem test pre istotu.
@alureb radsej zopakuj, moze sa tam nieco crtat 🙂
@alureb vyzera to velmi nadejne 😍 drzim palce, nech sa teplota pekne drzi hore a ciarka silnie
Dakujem😊
Len nemám odvahu tomu moc veriť, radšej kúpim dajaký iný test, nakoľko iný ako Pepino som nemala doma. Neviem ci mu veriť ci nie 😁
@alureb je to tu🙂
Nečakala som to, ale dobre ak tak♥️
Áno, dnes som si robila aj digitalny test Clearblue a napísal mi 2+3t...objednala som sa lekárovi, zatiaľ nič necítim nezvyčajné..občas také tlaky v podbrusku,ale nič extra
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
a ake dlhe mavas cykly? podla grafu ms moze prist kludne az dnes, vcera bolo len pociatocne spinenie