Špinenie na 20. deň cyklu a možné tehotenstvo

zara1984
22. mar 2021

Ahojte, 20ty deň cyklu som začala krvácať, resp. je to hnedé špinenie. Cyklus mám 28dňový. Ešte som to v živote nemala. Dnes som bola u lekára, všetko ok. Vyhodnotil to ako funkčné krvácanie, čiže buď dosledok ovulácie (ovulačné krvácanie) alebo implantačné krvácanie. Na sone videl žlté teliesko. Ťažko povedať, či ide o tehotenstvo. Dal mi Ascorutin, proti krvácaniu. Najskôr o týždeň by mala prísť menštruácia, tak testovať budem až potom.
Mám mierne tlaky v podbrušku a krížoch, točí sa mi hlava.
Poprosím tie, ktoré máte podobné skúsenosti, podeľte sa s nimi, či už ide o ovulačné krvácanie, alebo implantačné. Ďakujem.

baribe
22. mar 2021

Ja som to takto mala pri prvom tehotenstve. Presne 28 dnovy cyklus,20. den uhniezdenie vajicka

zara1984
autor
22. mar 2021

@baribe Na teste sa mi zdá duch, nevydržala som 🙂 Počkám pár dní a znova otestujem ráno. Tlaky ako pred menštruáciou mám, na ovuláciu sa mi to nezdá. Predsa som už 2x rodila, ale toto je iné ako predchádzajúce 2 tehotenstvá.

zara1984
autor
22. mar 2021

@baribe Kedy ti ukázalo 2 čiarky?

baribe
22. mar 2021

@zara1984 ja som robila test az den,kedy mala prist ms,ale to uz boli riadne kolajnice na teste

baribe
22. mar 2021

Takto vyzeral test. Jeden z nich je ovulacny. Citala som ze ten odhali tehu skor ako tehotensky

zara1984
autor
22. mar 2021

@baribe Ďakujem

zara1984
autor
24. mar 2021

@baribe Prosím ťa, ako sa ti prejavovalo to uhniezdovanie 20ty deň cyklu? Aj si spinila? Ja som 24den cyklu, spinit som prestala a tlaky v podbrušku ako na menštruáciu. Tú očakávam 28ho.
Mala si nejaké tušenie, príznaky?

baribe
25. mar 2021

@zara1984 iba spinenie na 20. deň. Nič viac. Ziadne tlaky,pichy ani napatie. My sme sa s muzom snazili vyse roka uz. Tak mi napadlo, ze mam mozno ovulaciu az tyzden pred ms. Zacala som robit ovu testy. Ked mi vysiel tri dni po sebe pozituvny ovu test,bolo mi to cudne. Zacala som hladat,citat a nahodne som nasla info,ze ovu test moze byt pozitivny aj pri tehotenstve. Tak uz som tusila. Dalsi den rano som robila tehu test, uz bol pozit. Mne nebolo ani raz zle sa cele tehotenstvo.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre