Špinenie na 19. deň cyklu a 5 dní po ovulke

citta
17. apr 2014

Ahojte. Zacala som spinit na 19 dc, 5 dni po ovulke. Trva to uz 2 dni, nieje to silne spinenie,ale neviem co to znamena. Nemam ziadne bolesti, nic.. Mate s tym skusenosti. Dakujem za vase odpovede.

lulu369
17. apr 2014

@citta ahoj, ja som síce nešpila, ale niektoré ženy majú slabšie špinenie keď sa uhniezdžuje vajíčko 😉 takže ak sa snažíte o bábo, počakj či ti mrcha príde ak ak bude meškať dlhšie ako týždeň urob si tehu test

citta
autor
17. apr 2014

Dakujem za odpoved. Snazili sme,ale stale nic. Teraz sme sa prestali snazit a partner si nieje na 100 % isty ci mu neuslo troska 🙂. Len to bolo na zaciatku plodnych dni, tak neviem ci by mohlo ist o tehu.

majka_3
17. apr 2014

@citta tomu nerozumiem ste sa snazili nedarilo sa a tak sa chranite??? 😖 😖 😖 😖 😖
ano moze to byt uhnezdovanie ale aj kopu inych veci...

citta
autor
17. apr 2014

@lulu369 Dakujem za odpoved. Snazili sme,ale stale nic. Teraz sme sa prestali snazit a partner si nieje na 100 % isty ci mu neuslo troska . Len to bolo na zaciatku plodnych dni, tak neviem ci by mohlo ist o tehu

citta
autor
17. apr 2014

@majka_3 ano snazili, len sa nedarilo. Tak sme sa prestali snazit. Nie nicim sa nechranime..

majka_3
17. apr 2014

@citta ja som dedukovala tym ze ked si pisala ze partner si nieje isty tym ci mu neuslo trosku..vies??? tak skus test v blizkej dobe..mozno je to uhniezdenie a ak ano tak by sa malo zacat tvorit hcg ...

citta
autor
17. apr 2014

@majka_3 dakujem za odpoved. Asi pocakm do terminu ms, a ked nic skusim ten test

citta
autor
17. apr 2014

@majka_3 keby to bolo v strede cyklu, tak by som myslela ze je to ovulka, len ked to je 5 dni po nej, tak som nevedela co to moze znamenat.

bressy
18. nov 2022

@citta bola si tehotná? Ja mám predné toto iste teraz 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre