Špinenie miesto menštruácie. Môže to byť tehotenstvo?

noatak
23. jún 2019

Pekný dnik prajem, poslednú ms som mala 25.5... Od 4-10.6 plodné dni... Drahému to ušlo 6.6.. test som si robila 18-19.6 ale ten asi ešte ani nemohol nič ukázať ktomu som si robila 25IU citlivosť s negatívnym vysledkom... 20-21.6 som mala na intímne jemné dohneda zakalený výtok... Myslela som si že mi ide menštruácia ktorú som mala dostať včera, no po hnedom vytoku ani po menštruácii nieje ani vidu ani slichu...pravidelne už 6 mesiacov vkuse ma už týždeň pred ms neskutočne bolia prsia no tentokrát akoby ani ms prísť nemala... Ani náznak bolesti... Mala ste to niektorá podobné?... Keď si zajtra spravím znova ten test s citlivosťou 25IU/ml už by mi mohol urážať naisto či som tehotná?.....

ja197
23. jún 2019

Pokiaľ by bola ovulka najneskôr toho 10.6. tak test by mal už jednoznačne niečo ukázať...ak sa však riadiš len aplikáciou ktorá určuje plodné dni len na základe nejakej štatistiky, tak vôbec nemusela byť vtedy kedy ti ju ukázalo, ovulácia totiž prebieha ani nie 1 deň, nie 6...v každom prípade ten test urob 😊 držím palce nech je to tak ako si praješ 😊

elementissa
23. jún 2019

@noatak ukazat by ti už niečo mohlo, ale asi ešte slabo, je to ešte veľmi skoro. Počkaj ešte 2-3 týždne. Pri tehotenstve práveže veľmi bolia prsia. Viac ako pred ms, len s tým, že bolia dlhšie, intenzívnejšie a ms nepríde. Ja som to mala takto niekoľkokrát a nikdy som tehotná nebola. Keď som otehotnela, tak to bolo zrejmé - naliate napuchnute prsia bolestivé, nafúknuté brucho, zadržaná voda, ráno som začala byť hladná, čo som nikdy predtým nebola, cítila som sa tak.. Inak. A tiež mi tehotenský test ukázal takú slabucku 2.ciarku až po 3 týždňoch od meškania ms. Každý to môže mať iné, možno ty budeš mať bezpriznakove tehotenstvo. Ak si nie si istá, zajdi za doktorom, vidieť nebude nič, ale z krvi už ti tehotenstvo vie potvrdiť alebo vyvrátiť. Ak ti je to jedno (v tom zmysle, že nesnažili ste sa, ale keď sa bude bábo, tak v pohode, budete radi), tak kľudne počkaj 2-3 týždne, pozitívne sa nalad, jedz veľa vitamínov, ovocia a zeleniny, aby si pripadne dala dieťaťu dobrý základ, kľúčových je prvých 60 dní. Ak si tehotná, o par týždňov ti pravdepodobne začne byť zle, tak využi teraz ten čas, čo nemáš este žiadne príznaky, ale máš podozrenie na to, aby si dala dieťaťu to najkvalitnejšie co sa bude dat. Ja som od 5 do 20 týždňa zvracala pravidelne (aj teraz ešte sem tam) a to od 5.do 10.tyzdna tak, že som nemohla ani tekutiny piť, jedlo sa žiadne neudržalo. Potom do 15.tt som bola na infuziach a vďaka tomu som mohla jest diétne jedla a od 16.tt som už mohla jest aj popri zvracani normálne. Ty možno nebudeš mať žiadny príznak tehotenstva, čo by bolo super hlavne pre teba 🙂 ale teda, ak máš podpzrenie, tak si na seba dávaj viac pozor a papaj kvalitnú stravu a o pár týždňov už budeš vedieť naisto 😊😊

michaella94
23. jún 2019

Ak mas ms pravidelnu a meska ti tak test ti uz ukaze ci si tehotna uz v den ocakavanej ms cize kludne aj dnes mozes urobit..samozrejme to.nebude na 100% lebo aj keď ma zena pravidelnu ms cely zivot.moze.prist anovulacny cyklus a ms sa nedostavi...no ak ovu prebhla tak ako obvykle tak test ti uz ukaze 😀 co sa nejakych priznakov tyka pri kazdom.tehotenstve som ja mala.orve priznaky az 2 tyzdne meskania ms niektore zeny vsak maju prizkany ovel skor tak tym.by som sa neriadila...tiez robi vela.psychika kedze vies ze ,,drahemu uslo,, tak aj to moze mat bplyv na cyklus...drzim.palce.nech jenvysledok taky aky si prajes...a

noatak
autor
23. jún 2019

@michaella94 práveže som sa nesledovala až teraz odkedy som si robila test.. predošlé tehotenstva som zistila až tak 3 týždne po meškaní lebo som si nesledovala ms a ani ma nenapadlo že otehotnieť tak moc s tými príznakmi v tomto štádiu skúsenosti nemám 🙂

sevcikovaa
23. jún 2019

Skus test uz by mal ukazat

michaella94
23. jún 2019

@noatak skus test a uvidíš na com.si 😃 ja napriklad som.straaasne nedockava cize ja som.vzdy testovala hned ako meskala niekedy aj skor a ovu mam.odsledovanu cize mne test ukazal.vzdy uz pred.meskanim 😂😂😂 ja by som.veru nevydrzala tak cakat ale ja som blaaazom.v tomto 😂😂😂

lexi245
23. jún 2019

Skus test 🙂.. ja som to mala tak že mna vždy oblievali prsia pred ms a teraz nič absolútne bezbolestne prsia potom som mala pod bruškom take bolesti ako keby mi mala začať ms a stále nič potom som si večer urobila test a nič tam nebolo no odložila som si ho a ráno keď som ho išla vyhodit som si všimla druhu slabú čiarku tak som utekala kúpiť další urobila som si ho a koľajnice ako svet :D

matta308
23. jún 2019

Mne test ukázal jednoznačný výsledok až po 2 týždňoch meškania MS. Takže každá sme iná, možno ti ukáže až o týždeň 🙂

vikybotka
23. jún 2019

Mňa prsia vôbec neboleli, no keď mi to meškalo 8 deň už sa mi dačo nezdalo. Dalši den som robila test poobede a slabulinka čiarka a na další deň ráno to už bolo jasné 😁 inak len bolesti celý čas ako pred MS tak som čakala vôbec by ma to nebolo ani len napadlo že som tehu 🤷🏼‍♀️😁

zuzankkaa1
23. jún 2019

To spinenie mohlo byt aj uhniezdovanie...ja som tak mala posl.tehotenstvo...skus test s 10IU citlivostou

miadi
23. jún 2019

Z mojej skusenosti to nevyzera na teho. Pri teho mà vzdy boleli prsia aj pocit ze mrcha pride ..posledne som mala mega pozitvny test den pred meškanim. Spinenie z uhniezdenia som nikdy nemala ..nezvyknem špinit pred kramami ale par x sa to stalo bolo mi to cudne ale kamoske tak vzdy zacinaju den pred spinenim. Urob si dalši test a uvidiš. Mozno sa len natiahol cyklus ty to nesledujes tak kto vie ako to mavaš? Daj si apku do mobilu potom si nebudes musiet pamatat prvy den poslednej ms a budes v tom mat prehlad.

noatak
autor
23. jún 2019

Dnes cez deň som si robila test a vyšiel skoro neviditeľný dušík... Tak skúsim si ho spraviť znova v utorok ráno a uvidíme... Prezatial druhý deň MS nikde ani len náznak tak som zvedavá... 🙂 Popravde by ma bábätko potešilo, ikeď možno nieje najvhodnejšia doba 🙂 v utorok napíšem ako vyšiel test alebo či sa dostavila MS 🙂 prajem dobrú nôcku žienky 🙂

noatak
autor
25. jún 2019

Tak dnešný test mi vyšiel negatívny... Hmm som zvedavá ako sa to vyvinie MS nikde... Ešte ma napadá že ak som mala oneskorenú ovuláciu tak 16 sa mohlo tiež niečo prihodiť a vtom prípade by to testy ešte neukazovali... Inak si neviem vysvetliť tu meškajúcu ms... Tu si sledujem a zapisuje už pol roka... (Nesledovala som si ju v predošlých tehotenstva nie teraz)... No prsia má začínajú pomali pobolievať... Tak boh vie..

hackarka
16. máj 2024

@noatak pozerám tvoj profil a usúdila som že práve Viki mohla vyjsť z tohto tehu? Bola si nakoniec ? Či to bolo neskôr?

zuzanockamt
16. máj 2024

@hackarka Z toho testu to určite nebude. To by už mala 4 roky vo februári/marci.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre