Špinenie - bojím sa biochemického

14. aug 2023

Ahojte. Na zaciatku jula som prestala kojit. Poslednu menstruaciu som mala 27.6. Ovulaciu som mala podla ovu testov 34-35 DC od stvrtku mi silneli testy nie nejako silno ale je vidieť ze zosilneli. Dnes som 49DC takze pravdeodobne prva den meskajucej menstruacie. Pri prvom dietati som uz mala kolajnice a teraz som si taka neista. Bojim sa biochemickeho. Chcela som ist dnes k gyn na odber krvi na Hcg ale ma zatvorene a zajtra ma tiez. Cize musim vyckat do stredy pisala som si aj s mojou PA a ta mi tiez povedala ze mam pockat. Dnes by som teda mala byt 4+0. Dnes som na obed trosku spinila- 4 kvapky. Co ma uplne totalne rozhodilo a neviem sa ukludnit. Mali ste to tak niektora a bolo nakoniec vsetko v poriadku? Ruzove testy su desiatkove a tie biele su 20tkove. Clearblue dnes ukazal 1-2

anjelicek26
14. aug 2023

Podla mna ukazkove ciarky, urcite bude vsetko v poriadku.

autor
14. aug 2023

@anjelicek26 dakujem mam trosku nadej🥺

calmmeadow
14. aug 2023

ja som špinila na začiatku pri oboch tehotenstvách a všetko dobre dopadlo 🙂 Slabé špinenie nemusí predstavovať žiaden problém.Ja som ale pre istotu užívala progesterón,lebo ho mám prirodzene málo

dianka3
14. aug 2023

Najlepšie ti povie doktor keď ta vyšetrí, ja som zažila špinenie na začiatku raz dopadlo dobre a raz to špinenie bolo mimomaternicove.Ak by sa to stupňovalo chod do nemocky

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre